Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bi Afet Bi Felaket Gücü YAMTAR FK
naber cınım Tactiek 442
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 41
weak Schieten good
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


24e minuut.
Bestry geeft een lange en hoge pass. Kiss kopt de bal weg. Basarab met een sublieme pass. Akwuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akwuegbu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Grigoraş kopt de bal weg. Basarab rent richting de bal. Basarab passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Akwuegbu de bal. Akwuegbu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bestry geeft de bal voor. Basarab is nu in balbezit. Brindisi is nu in balbezit. Basarab verovert de bal door een tackle van achteren. Basarab schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Kiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galac is nu in balbezit. Kiss tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kiss krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Galac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Acevedo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Mekić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banach is nu in balbezit. Banach draait met de bal, schiet en ... Muszarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bi Afet Bi Felaket Gücü - YAMTAR FK 0:1

39e minuut.
Acevedo geeft een hoge lob. Daar is Calle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banach is nu in balbezit. Mekić onderschept slim de pass. Mekić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Mekić kopt de bal weg. Kiss rent richting de bal. Kiss geeft een hoge lob. Bestry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Basarab kopt de bal weg. Akwuegbu is nu in balbezit. Szeregowy is nu in balbezit. Akwuegbu verovert de bal door een tackle van achteren. Akwuegbu schiet op doel. Koudri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bi Afet Bi Felaket Gücü 30%, YAMTAR FK 70%.
Bi Afet Bi Felaket Gücü - YAMTAR FK 0:1

54e minuut.
Szeregowy rent richting de bal. Basarab rent richting de bal. Basarab geeft een hoge lob. Akwuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akwuegbu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Szeregowy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiss met een snelle inworp. Basarab is nu in balbezit. Basarab geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Basarab geeft een lange en hoge pass. Brindisi kopt de bal weg. Klungelig pakt Bestry de bal. Bestry geeft een hoge lob. Klungelig pakt Akwuegbu de bal. Koudri bokst de bal weg.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fontanilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiss geeft de bal voor. Akwuegbu maakt een snoekduik en kopt de bal. Koudri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Boček passt de bal met de wreef. Akwuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo begaat een overtreding. Akwuegbu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Basarab wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Basarab met een sublieme pass. Bestry rent richting de bal. Bestry geeft de bal voor. Akwuegbu maakt een snoekduik en kopt de bal. Koudri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kiss met een sublieme pass. Akwuegbu heeft problemen om de bal te vangen. Basarab speelt de bal door. Akwuegbu rent richting de bal. Akwuegbu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Daar is Akwuegbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koudri probeert naar een medespeler te passen. Kiss rent richting de bal. Kiss geeft een hoge lob. Akwuegbu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Brindisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brindisi geeft een lange en hoge pass. Galac kopt de bal weg. Kiss rent richting de bal. Kiss geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kiss rent richting de bal. Kiss geeft een hoge lob. Brindisi geeft de bal voor. Mekić kopt de bal weg. Bestry geeft de bal voor. Koudri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bi Afet Bi Felaket Gücü 14%, YAMTAR FK 86%.
Bi Afet Bi Felaket Gücü - YAMTAR FK 0:1