Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahce Futbol Kulübü FC KuZu KuZu
5-3-2-Lig-4 Tactiek Deneme 2
36% Balbezit 64%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
48.3 gemiddelde waardering 61.5
solid Schieten excellent
good Passen solid
average Verdedigen outstanding


5e minuut.
Lovato speelt de bal door. Wollny is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Feller. Feller krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Liska verovert de bal door een tackle van achteren. Liska probeert naar een medespeler te passen. de Arco rent richting de bal. de Arco geeft een lange en hoge pass. Petrache springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Szotek de bal. Kowalski rent richting de bal. Kowalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - FC KuZu KuZu 0:1

17e minuut.
Yolcu passt de bal met de wreef. Ignatescu is nu in balbezit. Ignatescu passt de bal in één keer door. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Bolton met een sublieme pass. Staniec met een sublieme pass. de Arco bereikt de bal nog maar net als eerste. de Arco geeft de bal voor. Kowalski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
de Arco met een sublieme pass. Liska met een sublieme pass. Dobias verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalski heeft problemen om de bal te vangen. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Feller geeft de bal voor. Wollny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollny geeft de bal voor. Checher bereikt de bal nog maar net als eerste. Checher schiet op doel. Baldone bokst de bal weg.

39e minuut.
Gwilt rent richting de bal. Ignat onderschept slim de pass. Ignat geeft de bal voor. Kowalski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahce Futbol Kulübü 66%, FC KuZu KuZu 34%.
Fenerbahce Futbol Kulübü - FC KuZu KuZu 0:1

47e minuut.
Lovato rent richting de bal. Lovato passt de bal in één keer door. Checher bereikt de bal nog maar net als eerste. Checher draait met de bal, schiet en ... Baldone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenerbahce Futbol Kulübü - FC KuZu KuZu 1:1

52e minuut.
de Arco probeert naar een medespeler te passen. Staniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniec passt de bal met de wreef. Yolcu geeft de bal voor. Kowalski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ignatescu rent richting de bal. Ignatescu geeft een lange en hoge pass. Petrache probeert de bal met de borst te controleren. Petrache draait met de bal, schiet en ... Tweedie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - FC KuZu KuZu 1:2

60e minuut.
Szotek geeft de bal voor. Inworp. Ignatescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kowalski rent richting de bal. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. Tweedie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dobias speelt de bal door. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski draait met de bal, schiet en ... Tweedie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Liska geeft de bal voor. Stambolić probeert de bal met de borst te controleren. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. Tweedie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - FC KuZu KuZu 1:3

62e minuut.
Tweedie speelt de bal door. Ignatescu is nu in balbezit. Ignatescu met een sublieme pass. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Ignatescu met de inworp. Liska rent richting de bal. Liska passt de bal met de wreef. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Yolcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska rent richting de bal. Liska speelt de bal door. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kowalski is nu in balbezit. Kowalski geeft een hoge lob. Stambolić heeft problemen om de bal te vangen. Petrache rent richting de bal. Petrache draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
de Arco geeft de bal voor. Kowalski kopt de bal weg. Ignatescu rent richting de bal. Ignatescu geeft een lange en hoge pass. Petrache krijgt zijn hoofd ertegen. Tweedie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Daar is Staniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gwilt stond buitenspel. Liska maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Wollny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wollny geeft een hoge lob. Checher is nu in balbezit. Checher schiet op doel. Baldone werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - FC KuZu KuZu 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahce Futbol Kulübü 72%, FC KuZu KuZu 28%.
Fenerbahce Futbol Kulübü - FC KuZu KuZu 2:3