Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kastamonu FK Bi Afet Bi Felaket Gücü
1v1 Tactiek naber cınım
52% Balbezit 48%
96% Spel op eigen helft 4%
0 Doelpogingen 60
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 44
poor Schieten very good
adequate Passen excellent
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boček met de inworp. Çöğürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry onderschept slim de pass. Bestry geeft een hoge lob. Bunghitu bokst de bal weg. Basarab springt en kopt de bal. Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Basarab rent richting de bal. Basarab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:1

3e minuut.
Klungelig pakt Kiss de bal. Kiss probeert naar een medespeler te passen. Daar is Basarab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basarab draait met de bal, schiet en ... Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:2

6e minuut.
Ufuker geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bestry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Calle speelt de bal door. Bestry rent richting de bal. Basarab bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarab schiet op doel. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:3

9e minuut.
Bestry met een sublieme pass. Kiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiss geeft de bal voor. Basarab springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:4

12e minuut.
Semaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Semaver geeft de bal voor. Marshalino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshalino probeert naar een medespeler te passen. Bestry met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Basarab bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:5

14e minuut.
Ufuker is nu in balbezit. Ufuker geeft de bal voor. Kiss kopt de bal weg. Basarab bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarab draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:6

15e minuut.
Sadłowski met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boček neemt de hoekschop. Basarab maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:7

16e minuut.
Semaver geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calle met de inworp. Kiss is nu in balbezit. Kiss probeert naar een medespeler te passen. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Basarab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basarab schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:8

18e minuut.
Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiss met een sublieme pass. Basarab bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarab schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:9

20e minuut.
Basarab bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghitu speelt de bal door. Mekić met een sublieme pass. Boček is nu in balbezit. Boček probeert naar een medespeler te passen. Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Basarab is nu in balbezit. Basarab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:10

22e minuut.
Bestry rent richting de bal. Bestry passt de bal in één keer door. Basarab rent richting de bal. Basarab draait met de bal, schiet en ... Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:11

24e minuut.
Bunghitu speelt de bal door. Sadłowski heeft problemen om de bal te vangen. Boček met een sublieme pass. Basarab is nu in balbezit. Basarab draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:12

26e minuut.
Saçkesen is nu in balbezit. Kiss verovert de bal door een tackle van achteren. Kiss speelt de bal door. Basarab is nu in balbezit. Basarab schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:13

27e minuut.
Sadłowski passt de bal met de wreef. Daar is Bunghitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basarab bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarab haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:14

28e minuut.
Kolaylı rent richting de bal. Kolaylı geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kiss met een snelle inworp. Bestry speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Basarab bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:15

30e minuut.
Daar is Bestry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bestry speelt de bal door. Basarab bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarab haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:16

31e minuut.
Bestry speelt de bal door. Calle rent richting de bal. Kiss probeert naar een medespeler te passen. Basarab rent richting de bal. Basarab haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu bokst de bal weg. Paal!

35e minuut.
Çöğürlü rent richting de bal. Mekić verovert de bal door een tackle van achteren. Mekić met een sublieme pass. Basarab rent richting de bal. Basarab haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bestry rent richting de bal. Bestry schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Basarab bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarab draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:17

36e minuut.
Çöğürlü met een sublieme pass. Sadłowski heeft problemen om de bal te vangen. Sadłowski speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:18

39e minuut.
Marshalino rent richting de bal. Marshalino met een sublieme pass. Klungelig pakt Basarab de bal. Bestry rent richting de bal. Bestry haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kiss neemt de hoekschop. Boček kopt de bal weg. Basarab is nu in balbezit. Basarab haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ufuker rent richting de bal. Ufuker geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boček met de inworp. Bestry geeft een lange en hoge pass. Bunghitu bokst de bal weg. Basarab maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bunghitu trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bestry geeft een lange en hoge pass. Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Basarab springt en kopt de bal. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:19

43e minuut.
Basarab heeft problemen om de bal te vangen. Basarab passt de bal zonder na te denken. Kiss is nu in balbezit. Bestry rent richting de bal. Bestry draait met de bal, schiet en ... Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonu FK 96%, Bi Afet Bi Felaket Gücü 4%.
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:19

46e minuut.
Fontanilla speelt de bal door. Kiss speelt de bal door. Basarab is nu in balbezit. Basarab schiet op doel. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:20

48e minuut.
Işınsu heeft problemen om de bal te vangen. Sadłowski is nu in balbezit. Işınsu rent richting de bal. Boček onderschept slim de pass. Boček geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Basarab is nu in balbezit. Basarab schiet op doel. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dalmatin heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Boček zal de hoekschop nemen. Basarab krijgt zijn hoofd ertegen. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:21

50e minuut.
Işınsu is nu in balbezit. Boček verovert de bal door een tackle van achteren. Boček met een sublieme pass. Basarab is nu in balbezit. Basarab draait met de bal, schiet en ... Bunghitu bokst de bal weg. Bestry is nu in balbezit. Bestry geeft de bal voor. Basarab rent richting de bal. Basarab schiet op doel. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:22

51e minuut.
Semaver geeft de bal voor. Bestry is nu in balbezit. Bestry met een sublieme pass. Daar is Basarab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basarab schiet op doel. Bunghitu bokst de bal weg.

53e minuut.
Kiss geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bestry kopt de bal weg. Basarab rent richting de bal. Basarab schiet op doel. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:23

55e minuut.
Daar is Çöğürlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiss probeert naar een medespeler te passen. Basarab bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:24

57e minuut.
Bunghitu speelt de bal door. Bestry kopt de bal weg. Basarab is nu in balbezit. Bestry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Basarab is nu in balbezit. Bunghitu probeert naar een medespeler te passen. Bestry kopt de bal weg. Klungelig pakt Basarab de bal. Basarab draait met de bal, schiet en ... Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Kiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiss passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Basarab de bal. Basarab haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:25

64e minuut.
Basarab verovert de bal door een tackle van achteren. Bestry is nu in balbezit. Bestry draait met de bal, schiet en ... Basarab probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:26

67e minuut.
Kiss rent richting de bal. Kiss speelt de bal door. Basarab rent richting de bal. Basarab draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:27

70e minuut.
Bunghitu probeert naar een medespeler te passen. Boček kopt de bal weg. Basarab heeft problemen om de bal te vangen. Basarab draait met de bal, schiet en ... Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bestry speelt de bal door. Boček speelt de bal door. Daar is Basarab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basarab draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:28

73e minuut.
Pendiye geeft een hoge lob. Boček kan de bal niet met de borst controleren. Boček geeft een hoge lob. Dalmatin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boček geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Basarab springt en kopt de bal. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kiss is nu in balbezit. Kiss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:29

75e minuut.
Mekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiss probeert naar een medespeler te passen. Basarab rent richting de bal. Basarab haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:30

76e minuut.
Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Semaver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basarab is nu in balbezit. Basarab draait met de bal, schiet en ... Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Basarab kan de bal niet met de borst controleren. Bestry rent richting de bal. Basarab is nu in balbezit. Basarab haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:31

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boček met een snelle inworp. Çöğürlü rent richting de bal. Bestry verovert de bal door een tackle van achteren. Bestry geeft een hoge lob. Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boček geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Basarab maakt een snoekduik en kopt de bal. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Daar is Saçkesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiss passt de bal in één keer door. Basarab is nu in balbezit. Basarab schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Çöğürlü is nu in balbezit. Basarab verovert de bal door een tackle van achteren. Basarab schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Kiss met de inworp. Çöğürlü is nu in balbezit. Bestry verovert de bal door een tackle van achteren. Bestry geeft een hoge lob. Basarab is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Basarab is nu in balbezit. Basarab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:32

82e minuut.
Basarab passt de bal zonder na te denken. Kiss is nu in balbezit. Kiss passt de bal zonder na te denken. Bestry is nu in balbezit. Bestry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bestry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry speelt de bal door. Basarab rent richting de bal. Basarab schiet op doel. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:33

86e minuut.
Bestry met een sublieme pass. Kiss rent richting de bal. Kiss met een sublieme pass. Basarab rent richting de bal. Basarab schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Mekić rent richting de bal. Mekić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bestry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry probeert naar een medespeler te passen. Basarab bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarab draait met de bal, schiet en ... Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:34

88e minuut.
Sadłowski rent richting de bal. Basarab rent richting de bal. Basarab passt de bal zonder na te denken. Kiss rent richting de bal. Kiss haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Basarab is nu in balbezit. Basarab haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dalmatin trapt de bal weg. Bestry met een sublieme pass. Basarab bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarab draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:35

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonu FK 96%, Bi Afet Bi Felaket Gücü 4%.
Kastamonu FK - Bi Afet Bi Felaket Gücü 0:35