Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YAMTAR FK GÖRKLÜ BOZKURT FC
442 Tactiek şşşşş
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 43.4
good Schieten good
good Passen average
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Klungelig pakt Diamandopol de bal. Ziober is nu in balbezit. Ziober speelt de bal door. Daar is Ulaşkın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulaşkın haalt uit met een fantastische trap. Koudri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Acevedo met een sublieme pass. Klungelig pakt Tovar de bal. Tovar passt de bal zonder na te denken. Levi is nu in balbezit. Levi haalt uit met een fantastische trap. Koudri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Acevedo speelt de bal door. Bonay rent richting de bal. Rejman maakt een afschuwelijke overtreding. Rejman krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Klungelig pakt Petrescu de bal. Ziober is nu in balbezit. Banach begaat een overtreding. Banach krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Galac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tovar met een sublieme pass. Ulaşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaşkın haalt uit met een fantastische trap. Szeregowy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAMTAR FK 61%, GÖRKLÜ BOZKURT FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YAMTAR FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:0

53e minuut.
Petrescu speelt de bal door. Ryttar met een sublieme pass. Ulaşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaşkın haalt uit met een fantastische trap. Koudri probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Petrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrescu geeft een hoge lob. Brindisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaşkın schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:1

59e minuut.
Rejman met een sublieme pass. Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Kötél is nu in balbezit. Kötél geeft een hoge lob. Bigos onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Acevedo heeft problemen om de bal te vangen. Acevedo passt de bal in één keer door. Kötél is nu in balbezit. Kötél geeft de bal voor. Banach krijgt zijn hoofd ertegen. Krystek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Petrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Petrescu geeft een hoge lob. Tovar kopt de bal weg. Ulaşkın rent richting de bal. Ulaşkın draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Petrescu is nu in balbezit. Galac verovert de bal door een tackle van achteren. Galac passt de bal zonder na te denken. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach draait met de bal, schiet en ... Krystek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bulanda is nu in balbezit. Bulanda geeft de bal voor. Rejman kopt de bal weg. Banach geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Galac is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
YAMTAR FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 1:1

78e minuut.
Tovar rent richting de bal. Tovar probeert naar een medespeler te passen. Ulaşkın rent richting de bal. Levi rent richting de bal. Levi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Stolojan verovert de bal door een tackle van achteren. Stolojan met een sublieme pass. Rejman probeert naar een medespeler te passen. Banach rent richting de bal. Banach draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAMTAR FK 41%, GÖRKLÜ BOZKURT FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YAMTAR FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 1:1