Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bi Afet Bi Felaket Gücü GÖRKLÜ BOZKURT FC
naber cınım Tactiek şşşşş
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
40 gemiddelde waardering 45.5
weak Schieten solid
poor Passen adequate
formidable Verdedigen average


10e minuut.
Keçeci rent richting de bal. Bobola onderschept slim de pass. Nacev verovert de bal door een tackle van achteren. Nacev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bi Afet Bi Felaket Gücü - GÖRKLÜ BOZKURT FC 1:0

14e minuut.
Ryttar rent richting de bal. Ryttar passt de bal in één keer door. Casillas Fernández rent richting de bal. Casillas Fernández haalt uit met een fantastische trap. Carbajal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Marshalino onderschept slim de pass. Marshalino geeft een hoge lob. Nacev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacev haalt uit met een fantastische trap. Keçeci probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Bobola geeft een lange en hoge pass. Calle kopt de bal weg. Petrescu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Nacev de bal onder controle te krijgen. Calle geeft een lange en hoge pass. Krystek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Klungelig pakt Melixon de bal. Fontanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casillas Fernández. Casillas Fernández krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bi Afet Bi Felaket Gücü 47%, GÖRKLÜ BOZKURT FC 53%.
Bi Afet Bi Felaket Gücü - GÖRKLÜ BOZKURT FC 1:0

47e minuut.
Rigaux probeert naar een medespeler te passen. Kibar is nu in balbezit. Melixon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melixon krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Bobola rent richting de bal. Bobola passt de bal met de wreef. Daar is Petrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nacev onderschept slim de pass. Nacev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Keçeci rent richting de bal. Bulanda is nu in balbezit. Keçeci verovert de bal door een tackle van achteren. Keçeci haalt uit met een fantastische trap. Krystek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bi Afet Bi Felaket Gücü - GÖRKLÜ BOZKURT FC 2:0

74e minuut.
Daar is Ryttar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryttar geeft de bal voor. Grigoraş heeft problemen om de bal te vangen. Adıvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıvar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Əliyev controleert de bal met de borst. Rigaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Əliyev begaat een overtreding. Rigaux raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rigaux kan niet meer verder spelen. Bonay komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bi Afet Bi Felaket Gücü 40%, GÖRKLÜ BOZKURT FC 60%.
Bi Afet Bi Felaket Gücü - GÖRKLÜ BOZKURT FC 2:0