Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahce Futbol Kulübü Kastamonu FK
5-3-2-Lig-4 Tactiek 1v1
49% Balbezit 51%
10% Spel op eigen helft 90%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 27.8
formidable Schieten poor
good Passen good
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Wollny de bal. Wollny passt de bal zonder na te denken. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 1:0

4e minuut.
Çöğürlü is nu in balbezit. Gwilt verovert de bal door een tackle van achteren. Gwilt speelt de bal door. Checher is nu in balbezit. Checher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Szotek met een sublieme pass. Lovato probeert naar een medespeler te passen. Checher is nu in balbezit. Gwilt rent richting de bal. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 2:0

8e minuut.
Çöğürlü verovert de bal door een tackle van achteren. Stambolić verovert de bal door een tackle van achteren. Landaeta met een sublieme pass. Checher is nu in balbezit. Checher schiet op doel. Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Checher rent richting de bal. Checher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 3:0

11e minuut.
Gwilt onderschept slim de pass. Gwilt passt de bal met de wreef. Checher rent richting de bal. Checher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 4:0

14e minuut.
Lovato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovato probeert naar een medespeler te passen. Gwilt rent richting de bal. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 5:0

17e minuut.
Landaeta rent richting de bal. Landaeta met een sublieme pass. Semaver is nu in balbezit. Gwilt verovert de bal door een tackle van achteren. Gwilt schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Bunghitu speelt de bal door. Daar is Çöğürlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Checher rent richting de bal. Checher draait met de bal, schiet en ... Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 6:0

21e minuut.
Işınsu rent richting de bal. Wollny is nu in balbezit. Checher rent richting de bal. Checher haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 7:0

22e minuut.
Landaeta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lovato met een sublieme pass. Checher bereikt de bal nog maar net als eerste. Checher draait met de bal, schiet en ... Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 8:0

23e minuut.
Sadłowski is nu in balbezit. Wollny onderschept slim de pass. Wollny met een sublieme pass. Checher heeft problemen om de bal te vangen. Checher schiet op doel. Bunghitu bokst de bal weg. Çöğürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Checher verovert de bal door een tackle van achteren. Checher schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lovato probeert naar een medespeler te passen. Checher is nu in balbezit. Checher haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 9:0

26e minuut.
Bunghitu speelt de bal door. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta met een sublieme pass. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Lovato rent richting de bal. Lovato speelt de bal door. Gwilt rent richting de bal. Gwilt draait met de bal, schiet en ... Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 10:0

29e minuut.
Landaeta onderschept slim de pass. Landaeta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Checher de bal. Checher haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bolton speelt de bal door. Lovato is nu in balbezit. Checher is nu in balbezit. Checher draait met de bal, schiet en ... Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 11:0

37e minuut.
Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolton met een sublieme pass. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt schiet op doel. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 12:0

41e minuut.
Gwilt onderschept slim de pass. Gwilt speelt de bal door. Checher bereikt de bal nog maar net als eerste. Checher haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 13:0

43e minuut.
Landaeta met een sublieme pass. Lovato met een sublieme pass. Checher is nu in balbezit. Checher draait met de bal, schiet en ... Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahce Futbol Kulübü 8%, Kastamonu FK 92%.
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 14:0

46e minuut.
Sadłowski heeft problemen om de bal te vangen. Sadłowski passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Landaeta zal de hoekschop nemen. Gwilt springt en kopt de bal. Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Gwilt rent richting de bal. Gwilt passt de bal in één keer door. Checher heeft problemen om de bal te vangen. Checher haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 15:0

48e minuut.
Işınsu geeft de bal voor. Gwilt kopt de bal weg. Checher is nu in balbezit. Checher draait met de bal, schiet en ... Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 16:0

50e minuut.
Checher heeft problemen om de bal te vangen. Checher speelt de bal door. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 17:0

53e minuut.
Bolton passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stambolić de bal. Stambolić probeert naar een medespeler te passen. Checher rent richting de bal. Checher haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Işınsu geeft de bal voor. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt passt de bal met de wreef. Checher is nu in balbezit. Checher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Çöğürlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çöğürlü speelt de bal door. Daar is Gwilt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwilt draait met de bal, schiet en ... Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 18:0

57e minuut.
Landaeta met de inworp. Bolton rent richting de bal. Bolton passt de bal zonder na te denken. Checher bereikt de bal nog maar net als eerste. Checher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 19:0

60e minuut.
Landaeta kan de bal niet met de borst controleren. Landaeta probeert naar een medespeler te passen. Bolton met een sublieme pass. Checher bereikt de bal nog maar net als eerste. Checher schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lovato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovato geeft de bal voor. Gwilt rent richting de bal. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 20:0

62e minuut.
Bondarev speelt de bal door. Stambolić is nu in balbezit. Stambolić met een sublieme pass. Gwilt rent richting de bal. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Szotek passt de bal in één keer door. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt probeert naar een medespeler te passen. Landaeta rent richting de bal. Landaeta geeft de bal voor. Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Wollny is nu in balbezit. Wollny passt de bal met de wreef. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 21:0

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lovato met een snelle inworp. Wollny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollny geeft een hoge lob. Gwilt maakt een snoekduik en kopt de bal. Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Checher is nu in balbezit. Checher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 22:0

70e minuut.
Dalmatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmatin geeft de bal voor. Gwilt rent richting de bal. Gwilt schiet op doel. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 23:0

73e minuut.
Bondarev kopt de bal weg. Landaeta probeert naar een medespeler te passen. Checher bereikt de bal nog maar net als eerste. Checher draait met de bal, schiet en ... Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Landaeta verovert de bal door een tackle van achteren. Landaeta probeert naar een medespeler te passen. Checher bereikt de bal nog maar net als eerste. Checher haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bunghitu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 24:0

75e minuut.
Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski passt de bal met de wreef. Gwilt rent richting de bal. Gwilt schiet op doel. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 25:0

78e minuut.
Szotek met een sublieme pass. Checher bereikt de bal nog maar net als eerste. Checher met een sublieme pass. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt schiet op doel. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 26:0

80e minuut.
Gwilt is nu in balbezit. Landaeta speelt de bal door. Checher is nu in balbezit. Checher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lovato geeft de bal voor. Gwilt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Semaver. Semaver krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Szotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szotek probeert naar een medespeler te passen. Checher rent richting de bal. Checher haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 27:0

87e minuut.
Bolton heeft problemen om de bal te vangen. Bolton speelt de bal door. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt schiet op doel. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 28:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahce Futbol Kulübü 12%, Kastamonu FK 88%.
Fenerbahce Futbol Kulübü - Kastamonu FK 28:0