Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kastamonu FK Fenerbahce Futbol Kulübü
1v1 Tactiek 5-3-2-Lig-4
51% Balbezit 49%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 60
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 44.5
slecht Schieten formidabel
goed Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Sadłowski passt de bal met de wreef. Saçkesen is nu in balbezit. Gwilt onderschept slim de pass. Checher is nu in balbezit. Checher schiet op doel. Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gwilt heeft problemen om de bal te vangen. Checher bereikt de bal nog maar net als eerste. Checher schiet op doel. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Çöğürlü met een sublieme pass. Landaeta speelt de bal door. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt geeft een lange en hoge pass. Checher rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Gwilt passt de bal in één keer door. Lovato heeft problemen om de bal te vangen. Lovato haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Checher de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:1

6e minuut.
Landaeta verovert de bal door een tackle van achteren. Landaeta passt de bal met de wreef. Checher rent richting de bal. Checher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:2

7e minuut.
Landaeta speelt de bal door. Bolton is nu in balbezit. Landaeta met een sublieme pass. Klungelig pakt Checher de bal. Checher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Çöğürlü kopt de bal weg. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta passt de bal zonder na te denken. Checher rent richting de bal. Checher schiet op doel. De bal raakt de paal. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Işınsu is nu in balbezit. Wollny onderschept slim de pass. Wollny probeert naar een medespeler te passen. Checher rent richting de bal. Checher schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Bunghitu probeert naar een medespeler te passen. Checher kopt de bal weg. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:3

13e minuut.
Bunghitu geeft een lange en hoge pass. Landaeta kopt de bal weg. Checher is nu in balbezit. Checher schiet op doel. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:4

16e minuut.
Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt met een sublieme pass. Checher is nu in balbezit. Checher schiet op doel. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:5

20e minuut.
Doeltrap. Bunghitu trapt de bal weg. Daar is Çöğürlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Checher bereikt de bal nog maar net als eerste. Checher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:6

24e minuut.
Daar is Saçkesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwilt rent richting de bal. Çöğürlü rent richting de bal. Gwilt verovert de bal door een tackle van achteren. Gwilt schiet op doel. Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Checher rent richting de bal. Checher haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Dalmatin geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wollny zal de hoekschop nemen. Gwilt springt en kopt de bal. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:7

26e minuut.
Saçkesen met een sublieme pass. Klungelig pakt Semaver de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Landaeta zal de hoekschop nemen. Gwilt kopt de bal weg. Bunghitu bokst de bal weg. Checher rent richting de bal. Checher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:8

27e minuut.
Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta passt de bal met de wreef. Gwilt rent richting de bal. Gwilt draait met de bal, schiet en ... Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:9

29e minuut.
Klungelig pakt Ufuker de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wollny neemt de hoekschop. Gwilt rent richting de bal. Gwilt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Saçkesen geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Landaeta zal de hoekschop nemen. Checher springt en kopt de bal. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:10

31e minuut.
Wollny met de inworp. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta speelt de bal door. Checher bereikt de bal nog maar net als eerste. Checher schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Çöğürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta onderschept slim de pass. Landaeta probeert naar een medespeler te passen. Bunghitu bokst de bal weg.

33e minuut.
Gwilt speelt de bal door. Bunghitu speelt de bal door. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt schiet op doel. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:11

35e minuut.
Çöğürlü met een harde bal richting middenveld. Saçkesen speelt de bal door. Semaver heeft problemen om de bal te vangen. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Checher bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghitu speelt de bal door. Saçkesen kopt de bal weg. Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Stambolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stambolić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Checher de bal. Checher draait met de bal, schiet en ... Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:12

40e minuut.
Stambolić rent richting de bal. Stambolić met een sublieme pass. Checher rent richting de bal. Checher draait met de bal, schiet en ... Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:13

42e minuut.
Dobias is nu in balbezit. Landaeta probeert naar een medespeler te passen. Checher heeft problemen om de bal te vangen. Checher schiet op doel. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:14

44e minuut.
Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolton passt de bal met de wreef. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonu FK 94%, Fenerbahce Futbol Kulübü 6%.
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:15

47e minuut.
Daar is Dobias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stambolić speelt de bal door. Checher is nu in balbezit. Gwilt heeft problemen om de bal te vangen. Gwilt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:16

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Landaeta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:17

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Landaeta zal de hoekschop nemen. Gwilt rent richting de bal. Gwilt schiet op doel. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:18

51e minuut.
Klungelig pakt Sadłowski de bal. Işınsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Işınsu passt de bal in één keer door. Checher rent richting de bal. Checher draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:19

54e minuut.
Işınsu verovert de bal door een tackle van achteren. Landaeta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Işınsu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çöğürlü zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wollny is nu in balbezit. Wollny probeert naar een medespeler te passen. Checher bereikt de bal nog maar net als eerste. Checher schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lovato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovato geeft de bal voor. Checher is nu in balbezit. Checher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:20

57e minuut.
Klungelig pakt Sadłowski de bal. Sadłowski passt de bal zonder na te denken. Ufuker speelt de bal door. Gwilt rent richting de bal. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:21

58e minuut.
Ufuker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufuker geeft een lange en hoge pass. Checher kopt de bal weg. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt draait met de bal, schiet en ... Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Checher is nu in balbezit. Checher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:22

61e minuut.
Stambolić passt de bal zonder na te denken. Szotek is nu in balbezit. Szotek met een sublieme pass. Gwilt rent richting de bal. Gwilt passt de bal zonder na te denken. Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Checher rent richting de bal. Checher schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Sadłowski heeft problemen om de bal te vangen. Lovato rent richting de bal. Lovato passt de bal in één keer door. Checher heeft problemen om de bal te vangen. Checher haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:23

63e minuut.
Çöğürlü speelt de bal door. Sadłowski rent richting de bal. Checher begaat een overtreding. Checher krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Checher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovato probeert naar een medespeler te passen. Gwilt rent richting de bal. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:24

67e minuut.
Wollny met de inworp. Daar is Lovato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lovato probeert naar een medespeler te passen. Checher is nu in balbezit. Checher haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:25

69e minuut.
Lovato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovato probeert naar een medespeler te passen. Gwilt rent richting de bal. Gwilt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:26

71e minuut.
Landaeta speelt de bal door. Lovato rent richting de bal. Lovato speelt de bal door. Checher heeft problemen om de bal te vangen. Checher draait met de bal, schiet en ... Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Checher bereikt de bal nog maar net als eerste. Checher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:27

73e minuut.
Wollny met een snelle inworp. Işınsu rent richting de bal. Lovato onderschept slim de pass. Lovato geeft een hoge lob. Sadłowski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wollny neemt de hoekschop. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:28

74e minuut.
Saçkesen passt de bal zonder na te denken. Landaeta rent richting de bal. Landaeta passt de bal zonder na te denken. Checher bereikt de bal nog maar net als eerste. Checher haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Daar is Lovato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lovato probeert naar een medespeler te passen. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt schiet op doel. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:29

78e minuut.
Bondarev probeert naar een medespeler te passen. Bolton is nu in balbezit. Bolton speelt de bal door. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Checher is nu in balbezit. Checher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:30

80e minuut.
Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt passt de bal zonder na te denken. Daar is Checher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Checher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:31

81e minuut.
Çöğürlü speelt de bal door. Sadłowski speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Landaeta neemt de hoekschop. Gwilt springt en kopt de bal. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lovato rent richting de bal. Lovato geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Checher de bal. Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bunghitu met een sublieme pass. Landaeta met een sublieme pass. Gwilt rent richting de bal. Gwilt draait met de bal, schiet en ... Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:32

84e minuut.
Çöğürlü met een snelle inworp. Wollny speelt de bal door. Checher bereikt de bal nog maar net als eerste. Checher draait met de bal, schiet en ... Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:33

87e minuut.
Bunghitu probeert naar een medespeler te passen. Landaeta speelt de bal door. Lovato met een sublieme pass. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonu FK 89%, Fenerbahce Futbol Kulübü 11%.
Kastamonu FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:33