Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YAMTAR FK FC KuZu KuZu
442 Tactiek Deneme 2
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 57.3
good Schieten excellent
adequate Passen solid
adequate Verdedigen excellent


1e minuut.
Szeregowy rent richting de bal. Petrache verovert de bal door een tackle van achteren. Petrache met een sublieme pass. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ignatescu rent richting de bal. Ignatescu geeft een hoge lob. Liska probeert naar een medespeler te passen. Petrache is nu in balbezit. Petrache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - FC KuZu KuZu 0:1

7e minuut.
de Arco onderschept slim de pass. de Arco met een sublieme pass. Daar is Petrache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrache haalt uit met een fantastische trap. Szeregowy probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - FC KuZu KuZu 0:2

10e minuut.
Melegatti onderschept slim de pass. Melegatti speelt de bal door. Liska met een sublieme pass. Petrache rent richting de bal. Petrache haalt uit met een fantastische trap. Koudri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Klungelig pakt Melegatti de bal. Porras Ruiz speelt de bal door. de Arco rent richting de bal. de Arco geeft een lange en hoge pass. Kowalski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - FC KuZu KuZu 0:3

15e minuut.
Petrache passt de bal zonder na te denken. Ignatescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatescu passt de bal in één keer door. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kowalski verovert de bal door een tackle van achteren. Szeregowy rent richting de bal. Kowalski onderschept slim de pass. Kowalski draait met de bal, schiet en ... Koudri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - FC KuZu KuZu 0:4

18e minuut.
Petrache probeert naar een medespeler te passen. Liska geeft de bal voor. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Porras Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Rejman geeft de bal voor. Banach rent richting de bal. Banach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - FC KuZu KuZu 1:4

20e minuut.
Liska rent richting de bal. Liska passt de bal zonder na te denken. Petrache is nu in balbezit. Petrache draait met de bal, schiet en ... Koudri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - FC KuZu KuZu 1:5

21e minuut.
Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brindisi rent richting de bal. Kowalski verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - FC KuZu KuZu 1:6

25e minuut.
Ignatescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatescu geeft een hoge lob. Kowalski kopt de bal weg. Petrache is nu in balbezit. Petrache schiet op doel. Koudri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - FC KuZu KuZu 1:7

28e minuut.
Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache passt de bal in één keer door. Brindisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski onderschept slim de pass. Kowalski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - FC KuZu KuZu 1:8

41e minuut.
Melegatti speelt de bal door. de Arco bereikt de bal nog maar net als eerste. de Arco probeert naar een medespeler te passen. Petrache is nu in balbezit. Petrache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ignat probeert naar een medespeler te passen. de Arco bereikt de bal nog maar net als eerste. de Arco passt de bal in één keer door. Petrache is nu in balbezit. Petrache haalt uit met een fantastische trap. Koudri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Kowalski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. de Arco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ignatescu kopt de bal weg. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - FC KuZu KuZu 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAMTAR FK 66%, FC KuZu KuZu 34%.
YAMTAR FK - FC KuZu KuZu 1:9

46e minuut.
Melegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegatti geeft de bal voor. Petrache kopt de bal weg. Kowalski heeft problemen om de bal te vangen. Kowalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ignatescu is nu in balbezit. Ignatescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szeregowy de bal. Petrache rent richting de bal. Petrache haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Liska bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Diamandopol met een snelle inworp. Melegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegatti met een sublieme pass. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Szeregowy verovert de bal door een tackle van achteren. Liska probeert naar een medespeler te passen. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. Brindisi probeert de bal aan de voet te houden. Koudri bokst de bal weg.

59e minuut.
Ignatescu geeft een hoge lob. Kowalski kopt de bal weg. Petrache is nu in balbezit. Petrache schiet op doel. Koudri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - FC KuZu KuZu 1:10

61e minuut.
de Arco geeft de bal voor. Klungelig pakt Brindisi de bal. Ignatescu met een sublieme pass. Kowalski rent richting de bal. Kowalski schiet op doel. Koudri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Donnarumma is nu in balbezit. de Arco onderschept slim de pass. de Arco met een sublieme pass. Klungelig pakt Petrache de bal. Petrache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kowalski haalt uit met een fantastische trap. Koudri probeert naar een medespeler te passen. Liska kopt de bal weg. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Ignatescu de bal. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski probeert naar een medespeler te passen. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache draait met de bal, schiet en ... Koudri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Donnarumma probeert naar een medespeler te passen. Melegatti rent richting de bal. Met opzet legt Porras Ruiz zijn tegenspeler op de grond. Melegatti roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Melegatti kan niet meer verder spelen. Yolcu komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Feller passt de bal zonder na te denken. Liska bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska passt de bal in één keer door. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache draait met de bal, schiet en ... Koudri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAMTAR FK 69%, FC KuZu KuZu 31%.
YAMTAR FK - FC KuZu KuZu 1:10