Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KuZu KuZu YAMTAR FK
Deneme 2 Tactiek 442
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
40 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 42
excellent Schieten good
solid Passen good
excellent Verdedigen adequate


3e minuut.
Kowalski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Szeregowy de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ignatescu zal de hoekschop nemen. Petrache maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
de Arco geeft de bal voor. Kowalski heeft problemen om de bal te vangen. Kowalski speelt de bal door. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Petrache is nu in balbezit. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski passt de bal in één keer door. Petrache is nu in balbezit. Petrache schiet op doel. Koudri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
de Arco bereikt de bal nog maar net als eerste. de Arco passt de bal in één keer door. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache schiet op doel. Na een snelle pass probeert Szeregowy de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ignatescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. de Arco is nu in balbezit. de Arco passt de bal met de wreef. Petrache rent richting de bal. Petrache schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - YAMTAR FK 1:0

8e minuut.
Reina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Banach. Reina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yolcu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kowalski is nu in balbezit. Diamandopol probeert naar een medespeler te passen. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ignatescu geeft de bal voor. Petrache kopt de bal weg. Daar is Acevedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. Koudri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Liska is nu in balbezit. Liska passt de bal met de wreef. Petrache is nu in balbezit. Petrache draait met de bal, schiet en ... Szeregowy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Rejman de bal onder controle te krijgen. Liska rent richting de bal. Liska passt de bal met de wreef. Kowalski heeft problemen om de bal te vangen. Kowalski schiet op doel. Koudri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski schiet op doel. Koudri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Acevedo rent richting de bal. Acevedo geeft een lange en hoge pass. Yolcu kopt de bal weg. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petrache rent richting de bal. Petrache schiet op doel. Koudri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - YAMTAR FK 2:0

22e minuut.
Kowalski passt de bal met de wreef. Ignatescu speelt de bal door. Petrache rent richting de bal. Petrache schiet op doel. Koudri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - YAMTAR FK 3:0

23e minuut.
Ignatescu rent richting de bal. Ignatescu probeert naar een medespeler te passen. Kowalski rent richting de bal. Kowalski draait met de bal, schiet en ... Koudri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - YAMTAR FK 4:0

25e minuut.
Kowalski rent richting de bal. Kowalski passt de bal met de wreef. Szeregowy is nu in balbezit. Petrache onderschept slim de pass. Petrache schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - YAMTAR FK 5:0

29e minuut.
de Arco probeert naar een medespeler te passen. Liska bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska passt de bal met de wreef. Kowalski rent richting de bal. Kowalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska probeert naar een medespeler te passen. Kowalski rent richting de bal. Kowalski schiet op doel. Koudri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Diamandopol geeft de bal voor. Kötél kopt de bal weg. Klungelig pakt Ignat de bal. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski passt de bal met de wreef. Petrache is nu in balbezit. Liska is nu in balbezit. Liska draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KuZu KuZu 29%, YAMTAR FK 71%.
FC KuZu KuZu - YAMTAR FK 5:0

48e minuut.
Kowalski rent richting de bal. Brindisi begaat een overtreding. Kowalski raakt geblesseerd tijdens het duel. de Arco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kowalski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Staniec onderschept slim de pass. de Arco heeft problemen om de bal te vangen. de Arco probeert naar een medespeler te passen. Petrache is nu in balbezit. Petrache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ignat is nu in balbezit. Ignat geeft de bal voor. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski schiet op doel. Koudri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - YAMTAR FK 6:0

55e minuut.
Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska is nu in balbezit. Liska speelt de bal door. Petrache rent richting de bal. Petrache schiet op doel. Koudri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - YAMTAR FK 7:0

70e minuut.
Klungelig pakt Stolojan de bal. Liska met een sublieme pass. Brindisi rent richting de bal. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Reina verovert de bal door een tackle van achteren. Reina geeft de bal voor. Donnarumma heeft problemen om de bal te vangen. Petrache is nu in balbezit. Petrache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Yolcu de bal. Yolcu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Acevedo de bal onder controle te krijgen. Petrache rent richting de bal. Petrache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Staniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Arco bereikt de bal nog maar net als eerste. de Arco geeft een hoge lob. Kowalski rent richting de bal. Kowalski schiet op doel. Koudri bokst de bal weg.

82e minuut.
Daar is Ignatescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignatescu passt de bal met de wreef. Brindisi onderschept slim de pass. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Petrache is nu in balbezit. Szeregowy is nu in balbezit. Petrache verovert de bal door een tackle van achteren. Petrache haalt uit met een fantastische trap. Koudri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Liska met een sublieme pass. Ignatescu rent richting de bal. Ignatescu geeft een hoge lob. Petrache is nu in balbezit. Petrache draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Feller met de inworp. Ignatescu rent richting de bal. Ignatescu met een sublieme pass. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KuZu KuZu 25%, YAMTAR FK 75%.
FC KuZu KuZu - YAMTAR FK 7:0