Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-09-22 19:22
  • Competitiewedstrijd: Viola Cup
  • Stadion: FC Yety Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
FC Yety Senla AC
1978 Tactiek tartrai 2
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 52.9
goed Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


5e minuut.
Roessler rent richting de bal. Bursuc begaat een overtreding. Roessler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marletta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Póczik is nu in balbezit. Raiciu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raiciu krijgt een gele kaart. Póczik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Póczik neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - Senla AC 0:1

10e minuut.
Jevremović met een sublieme pass. Póczik heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bursuc. Bursuc krijgt een gele kaart. Póczik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marletta wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Póczik bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa rent richting de bal. Póczik verovert de bal door een tackle van achteren. Póczik haalt uit met een fantastische trap. Gociu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - Senla AC 0:2

25e minuut.
Karaahmetoğlu probeert naar een medespeler te passen. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Póczik verovert de bal door een tackle van achteren. Póczik schiet op doel. Gociu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - Senla AC 0:3

31e minuut.
Jevremović rent richting de bal. Jevremović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Karaahmetoğlu de bal. Póczik rent richting de bal. Póczik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu geeft de bal voor. Roessler kopt de bal weg. Karaahmetoğlu is nu in balbezit. Karaahmetoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Karaahmetoğlu speelt de bal door. Jevremović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevremović probeert naar een medespeler te passen. Póczik bereikt de bal nog maar net als eerste. Póczik haalt uit met een fantastische trap. Gociu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Jevremović is nu in balbezit. Jevremović speelt de bal door. Póczik bereikt de bal nog maar net als eerste. Póczik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yety 56%, Senla AC 44%.
FC Yety - Senla AC 0:3

48e minuut.
Jevremović kopt de bal weg. Póczik rent richting de bal. Ene is nu in balbezit. Póczik onderschept slim de pass. Póczik schiet op doel. Gociu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Karaahmetoğlu speelt de bal door. Jevremović is nu in balbezit. Jevremović probeert naar een medespeler te passen. Póczik is nu in balbezit. Póczik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Karaahmetoğlu passt de bal zonder na te denken. Póczik heeft problemen om de bal te vangen. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Póczik onderschept slim de pass. Póczik schiet op doel. Gociu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Karaahmetoğlu speelt de bal door. Roessler rent richting de bal. Karaahmetoğlu met een sublieme pass. Póczik bereikt de bal nog maar net als eerste. Póczik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gociu met een harde bal richting middenveld. Madec kopt de bal weg. Klungelig pakt Ene de bal. Póczik bereikt de bal nog maar net als eerste. Póczik schiet op doel. Gociu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Póczik bereikt de bal nog maar net als eerste. Póczik haalt uit met een fantastische trap. Gociu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Roessler geeft een lange en hoge pass. Póczik bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa is nu in balbezit. Póczik verovert de bal door een tackle van achteren. Póczik schiet op doel. Gociu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Ene geeft een hoge lob. Madec bereikt de bal nog maar net als eerste. Madec passt de bal zonder na te denken. Jevremović rent richting de bal. Jevremović geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Randa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - Senla AC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yety 71%, Senla AC 29%.
FC Yety - Senla AC 0:4