Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-27 19:23
  • Competitiewedstrijd: Viola Cup
  • Stadion: Selkis
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Senla AC FC Yety
ARAVIS Tactiek 1978
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
51.6 gemiddelde waardering 44.8
redelijk Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Roessler speelt de bal door. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu probeert naar een medespeler te passen. Mandżejewski rent richting de bal. Mandżejewski draait met de bal, schiet en ... Keidel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Randa passt de bal met de wreef. Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu passt de bal zonder na te denken. Karakehaiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakehaiov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Jevremović geeft de bal voor. Roessler kopt de bal weg. Ene heeft problemen om de bal te vangen. Herényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herényi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

13e minuut.
Dobrinoiu passt de bal met de wreef. Madec rent richting de bal. Carambol rent richting de bal. Carambol geeft een hoge lob. Herényi rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jevremović rent richting de bal. Jevremović geeft een hoge lob. Herényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herényi haalt uit met een fantastische trap. Randa probeert de bal aan de voet te houden. Gociu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Carambol geeft de bal voor. Herényi kopt de bal weg. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevremović geeft een hoge lob. Herényi maakt een snoekduik en kopt de bal. Gociu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş passt de bal met de wreef. Karakehaiov rent richting de bal. Karakehaiov schiet op doel. Chylaszek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cocoloş neemt de hoekschop. Karakehaiov springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Marletta met een sublieme pass. Jevremović is nu in balbezit. Jevremović geeft een hoge lob. Herényi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cocoloş geeft een lange en hoge pass. Madec bereikt de bal nog maar net als eerste. Madec passt de bal met de wreef. Carambol is nu in balbezit. Carambol geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez geeft een hoge lob. Daar is Randa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herényi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senla AC 41%, FC Yety 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Senla AC - FC Yety 0:0

49e minuut.
Herényi kopt de bal weg. Jevremović kan de bal niet met de borst controleren. Jevremović speelt de bal door. Herényi heeft problemen om de bal te vangen. Herényi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Carambol rent richting de bal. Carambol passt de bal zonder na te denken. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herényi verovert de bal door een tackle van achteren. Herényi draait met de bal, schiet en ... Gociu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Mandżejewski probeert de bal aan de voet te houden. Hao geeft een hoge lob. Jevremović is nu in balbezit. Jevremović geeft een lange en hoge pass. Herényi maakt een snoekduik en kopt de bal. Gociu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Carambol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol geeft een hoge lob. Herényi rent richting de bal. Herényi schiet op doel. Gociu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - FC Yety 1:0

83e minuut.
Herényi is nu in balbezit. Bursuc rent richting de bal. Herényi verovert de bal door een tackle van achteren. Herényi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - FC Yety 2:0

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gociu niet meer kan verder spelen. Majerović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senla AC 41%, FC Yety 59%.
Senla AC - FC Yety 2:0