Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Muchachos del Sir Infierno Tricolor
Star Wars. VII Tactiek 433ver1
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 8
49.2 gemiddelde waardering 50.6
very good Schieten solid
good Passen very good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Bätzel probeert naar een medespeler te passen. Tabata is nu in balbezit. Cabrera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cabrera krijgt een gele kaart. Tabata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pacheco neemt de penalty, wat een uithaal! Alcântara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Muchachos del Sir - Infierno Tricolor 0:1

8e minuut.
Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo geeft de bal voor. Züscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Züscher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Muchachos del Sir - Infierno Tricolor 1:1

10e minuut.
Eyyubov passt de bal in één keer door. Bätzel is nu in balbezit. Bätzel speelt de bal door. Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Eyyubov de bal onder controle te krijgen. Bätzel is nu in balbezit. Bätzel probeert naar een medespeler te passen. Tabata is nu in balbezit. Tabata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sarmiento kopt de bal weg. Abbas rent richting de bal. Tabata verovert de bal door een tackle van achteren. Tabata schiet op doel. Alcântara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Muchachos del Sir - Infierno Tricolor 1:2

18e minuut.
Filipescu heeft problemen om de bal te vangen. Dotto begaat een overtreding. Filipescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eyyubov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pacheco maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Infortunio bereikt de bal nog maar net als eerste. Züscher is nu in balbezit. Filinis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Züscher is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Züscher neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Salame passt de bal met de wreef. Filipescu rent richting de bal. Filipescu passt de bal zonder na te denken. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap. Alcântara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Klungelig pakt Cabrera de bal. Bätzel rent richting de bal. Bätzel schiet op doel. Cabrera geeft de bal voor. Züscher rent richting de bal. Lotus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Züscher rent richting de bal. Züscher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Muchachos del Sir - Infierno Tricolor 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Muchachos del Sir 59%, Infierno Tricolor 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Muchachos del Sir - Infierno Tricolor 2:2

48e minuut.
Alcântara maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Infortunio probeert de bal met de borst te controleren. Filinis geeft een lange en hoge pass. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento draait met de bal, schiet en ... Alcântara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Salame geeft een lange en hoge pass. Pacheco kopt de bal weg. Tabata is nu in balbezit. Tabata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Muchachos del Sir - Infierno Tricolor 2:3

60e minuut.
Doval geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Riveros de bal onder controle te krijgen. Papasideris is nu in balbezit. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Sarmiento is nu in balbezit. Papasideris is nu in balbezit. Sarmiento onderschept slim de pass. Sarmiento schiet op doel. Alcântara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Muchachos del Sir - Infierno Tricolor 2:4

71e minuut.
Filipescu passt de bal zonder na te denken. Sarmiento rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papasideris. Sarmiento wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sarmiento kan niet meer verder spelen. Pecev komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Alcântara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Muchachos del Sir - Infierno Tricolor 2:5

80e minuut.
Bätzel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eyyubov geeft de bal voor. Tabata kopt de bal weg. Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Filipescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipescu kopt de bal weg. Pacheco rent richting de bal. Pecev rent richting de bal. Pecev schiet op doel. Alcântara bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Muchachos del Sir 75%, Infierno Tricolor 25%.
Los Muchachos del Sir - Infierno Tricolor 2:5