Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
De Taaie Tijgers FC Utrecht
442HKII Tactiek Tactiek 4132.2
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36 gemiddelde waardering 51.8
adequate Schieten solid
average Passen solid
good Verdedigen good


4e minuut.
Zlatanov geeft de bal voor. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit passt de bal in één keer door. Hart rent richting de bal. Hart schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Doesburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Doesburg geeft een hoge lob. Klungelig pakt Paravati de bal. Hart is nu in balbezit. Hart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Buitenspel voor Wagenaar. Goede buitenspelval van de verdediging. Dijk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hart kopt de bal weg. Koenders rent richting de bal. Koenders haalt uit met een fantastische trap. Krzysztyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Taaie Tijgers - FC Utrecht 0:1

20e minuut.
Daar is Hart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sęktas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hart. Hart krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Dräger verovert de bal door een tackle van achteren. Pekurinen is nu in balbezit. Peijnenburg verovert de bal door een tackle van achteren. Dräger rent richting de bal. Dräger passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dräger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Breukers komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Broerse met een sublieme pass. Koenders bereikt de bal nog maar net als eerste. Koenders passt de bal in één keer door. Hart is nu in balbezit. Hart draait met de bal, schiet en ... Krzysztyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Ghinescu rent richting de bal. Dijk onderschept slim de pass. Dijk passt de bal in één keer door. Hart rent richting de bal. Hart draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Taaie Tijgers 82%, FC Utrecht 18%.
De Taaie Tijgers - FC Utrecht 0:1

46e minuut.
Hart probeert naar een medespeler te passen. Koenders heeft problemen om de bal te vangen. Koenders passt de bal in één keer door. Hart is nu in balbezit. Hart draait met de bal, schiet en ... Paal!

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Broerse met de inworp. Doesburg geeft een lange en hoge pass. Hart maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Taaie Tijgers - FC Utrecht 0:2

51e minuut.
Tebak kopt de bal weg. Dijk is nu in balbezit. Ghinescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dijk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

54e minuut.
Ghinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dijk onderschept slim de pass. Dijk geeft de bal voor. Hart is nu in balbezit. Hart draait met de bal, schiet en ... Krzysztyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Doesburg passt de bal in één keer door. Broerse heeft problemen om de bal te vangen. Broerse geeft een hoge lob. Hart is nu in balbezit. Hart haalt uit met een fantastische trap. Krzysztyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dijk geeft de bal voor. Hart kopt de bal weg. Ghinescu heeft problemen om de bal te vangen. Koenders is nu in balbezit. Koenders draait met de bal, schiet en ... Krzysztyński bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Broerse neemt de hoekschop. Hart rent richting de bal. Hart draait met de bal, schiet en ... Krzysztyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koenders rent richting de bal. Koenders haalt uit met een fantastische trap. Krzysztyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Taaie Tijgers - FC Utrecht 0:3

77e minuut.
Doesburg speelt de bal door. Daar is van Gaal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Gaal passt de bal met de wreef. Hart is nu in balbezit. Hart haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
van Gaal geeft een hoge lob. Koenders is nu in balbezit. Zlatanov begaat een overtreding. Koenders is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Broerse komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Doesburg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doesburg passt de bal met de wreef. Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. Hart draait met de bal, schiet en ... Krzysztyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
De Taaie Tijgers - FC Utrecht 0:4

88e minuut.
Peijnenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Peijnenburg geeft een hoge lob. van Gaal rent richting de bal. van Gaal draait met de bal, schiet en ... Zlatanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pekurinen passt de bal zonder na te denken. Dijk rent richting de bal. Dijk met een sublieme pass. Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. Hart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
De Taaie Tijgers - FC Utrecht 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Taaie Tijgers 82%, FC Utrecht 18%.
De Taaie Tijgers - FC Utrecht 0:5