Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Generations Sittard FC NietGoed
ControlR Tactiek 5-3-2
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 49
adequate Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen very good


5e minuut.
Rep geeft een hoge lob. Inworp. Unterberg met een snelle inworp. Sandala geeft de bal voor. Koutsos maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Unterberg rent richting de bal. Olarán begaat een overtreding. Unterberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bajin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koutsos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - FC NietGoed 0:1

42e minuut.
Bajin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajin passt de bal met de wreef. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău passt de bal zonder na te denken. Sandala speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - FC NietGoed 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Generations Sittard 68%, FC NietGoed 32%.
United Generations Sittard - FC NietGoed 0:2

47e minuut.
Paşcalău passt de bal zonder na te denken. Sandala rent richting de bal. Sandala passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Koutsos de bal. Koutsos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Barandarian Piedra kopt de bal weg. Salomon heeft problemen om de bal te vangen. Koutsos rent richting de bal. Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău draait met de bal, schiet en ... van der Val verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Olarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala onderschept slim de pass. Sandala geeft de bal voor. Koutsos springt en kopt de bal. van der Val probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - FC NietGoed 0:3

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Unterberg met een snelle inworp. Sandala rent richting de bal. Sandala geeft een lange en hoge pass. Koutsos springt en kopt de bal. van der Val kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Glinka geeft de bal voor. Krist kopt de bal weg. Koutsos probeert de bal aan de voet te houden. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău schiet op doel. van der Val bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bajin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajin geeft een lange en hoge pass. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - FC NietGoed 0:4

83e minuut.
Franklin is nu in balbezit. Barbaro verovert de bal door een tackle van achteren. Barbaro geeft een lange en hoge pass. Koutsos is nu in balbezit. Koutsos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van der Val bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Generations Sittard 72%, FC NietGoed 28%.
United Generations Sittard - FC NietGoed 0:4