Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Generations Sittard Aruba Falcons
ControlR Tactiek 5D2
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
40 gemiddelde waardering 47.8
adequate Schieten excellent
good Passen adequate
good Verdedigen excellent


3e minuut.
de Bie passt de bal zonder na te denken. Bojaruniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojaruniec passt de bal zonder na te denken. Wojtaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszek schiet op doel. van der Val bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Wojtaszek kopt de bal weg. van der Velden rent richting de bal. van der Velden passt de bal met de wreef. de Breij rent richting de bal. de Breij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Aruba Falcons 0:1

20e minuut.
Lutjens is nu in balbezit. Barandarian Piedra begaat een overtreding. Lutjens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Bie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wojtaszek kopt de bal weg. van der Velden rent richting de bal. van der Velden schiet op doel. van der Val probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rep kopt de bal weg. Olarán heeft problemen om de bal te vangen. Wojtaszek is nu in balbezit. van der Velden is nu in balbezit. van der Velden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Wojtaszek rent richting de bal. van der Velden bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszek rent richting de bal. van der Velden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Velden draait met de bal, schiet en ... van der Val probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Tarkansoy speelt de bal door. Klungelig pakt Franklin de bal. Lutjens probeert naar een medespeler te passen. van der Velden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Velden draait met de bal, schiet en ... van der Val kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wojtaszek rent richting de bal. Wojtaszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Aruba Falcons 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Generations Sittard 67%, Aruba Falcons 33%.
United Generations Sittard - Aruba Falcons 0:2

49e minuut.
Paulusz bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bie rent richting de bal. de Bie geeft de bal voor. Wojtaszek rent richting de bal. Wojtaszek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ángel geeft de bal voor. Wojtaszek is nu in balbezit. Wojtaszek probeert naar een medespeler te passen. van der Velden is nu in balbezit. van der Velden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Aruba Falcons 0:3

69e minuut.
de Breij bereikt de bal nog maar net als eerste. de Breij passt de bal met de wreef. van der Velden is nu in balbezit. van der Velden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ángel verovert de bal door een tackle van achteren. Ángel geeft een hoge lob. Wojtaszek kopt de bal weg. van der Velden rent richting de bal. van der Velden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Paulusz rent richting de bal. van Beveren bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulusz onderschept slim de pass. Paulusz draait met de bal, schiet en ... Gerede maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Aruba Falcons 1:3

78e minuut.
Rep met een snelle inworp. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkansoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tarkansoy krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Krist geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Breij zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lutjens geeft een hoge lob. van der Velden maakt een snoekduik en kopt de bal. van der Val verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
de Bie is nu in balbezit. Barandarian Piedra verovert de bal door een tackle van achteren. Barandarian Piedra met een sublieme pass. Franklin is nu in balbezit. Franklin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Generations Sittard 59%, Aruba Falcons 41%.
United Generations Sittard - Aruba Falcons 1:3