Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
De Taaie Tijgers FC NietGoed
442HKII Tactiek 5-3-2
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 48
adequate Schieten very good
average Passen solid
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Glinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Glinka probeert naar een medespeler te passen. Losapio met een sublieme pass. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Pekurinen rent richting de bal. Szczęśniak onderschept slim de pass. Szczęśniak geeft een hoge lob. Koutsos rent richting de bal. Koutsos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
De Taaie Tijgers - FC NietGoed 0:1

6e minuut.
Losapio geeft een lange en hoge pass. Zlatanov onderschept slim de pass. Koutsos is nu in balbezit. Koutsos haalt uit met een fantastische trap. Brunclík maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
De Taaie Tijgers - FC NietGoed 0:2

8e minuut.
Losapio speelt de bal door. Larrañaga is nu in balbezit. Paşcalău verovert de bal door een tackle van achteren. Koutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsos haalt uit met een fantastische trap. Brunclík bokst de bal weg.

10e minuut.
Unterberg probeert naar een medespeler te passen. Szczęśniak probeert naar een medespeler te passen. Larrañaga rent richting de bal. Koutsos verovert de bal door een tackle van achteren. Koutsos schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ghinescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Leier met een snelle inworp. Losapio heeft problemen om de bal te vangen. Losapio geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Inworp. Leier met een snelle inworp. Nothing bereikt de bal nog maar net als eerste. Losapio verovert de bal door een tackle van achteren. Losapio geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Koutsos kopt de bal weg. Bajin is nu in balbezit. Bajin met een sublieme pass. Koutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsos haalt uit met een fantastische trap. Brunclík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Inworp. Tebak met een snelle inworp. Bajin is nu in balbezit. Ihattaren verovert de bal door een tackle van achteren. Ihattaren geeft een lange en hoge pass. Pawlica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Daar is Bajin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajin passt de bal zonder na te denken. Szczęśniak probeert naar een medespeler te passen. Koutsos is nu in balbezit. Koutsos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Bajin kopt de bal weg. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak speelt de bal door. Koutsos rent richting de bal. Koutsos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Taaie Tijgers 74%, FC NietGoed 26%.
De Taaie Tijgers - FC NietGoed 0:2

50e minuut.
Szczęśniak met een sublieme pass. Bajin rent richting de bal. Bajin geeft een hoge lob. Paşcalău heeft problemen om de bal te vangen. Paşcalău draait met de bal, schiet en ... Brunclík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Bajin rent richting de bal. Bajin passt de bal zonder na te denken. Szczęśniak probeert naar een medespeler te passen. Koutsos is nu in balbezit. Koutsos draait met de bal, schiet en ... Brunclík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak passt de bal in één keer door. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap. Brunclík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
De Taaie Tijgers - FC NietGoed 0:3

59e minuut.
Bajin verovert de bal door een tackle van achteren. Bajin geeft een hoge lob. Ghinescu kopt de bal weg. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak geeft de bal voor. Brunclík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Ghinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bajin verovert de bal door een tackle van achteren. Bajin passt de bal zonder na te denken. Koutsos is nu in balbezit. Koutsos schiet op doel. Brunclík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Bajin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajin geeft een hoge lob. Daar is Ghinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap. Brunclík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Taaie Tijgers 78%, FC NietGoed 22%.
De Taaie Tijgers - FC NietGoed 0:3