Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aruba Falcons MaJa FC
Falcons 5D-1l Tactiek Flarextius v9
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 58
good Schieten very good
adequate Passen excellent
formidable Verdedigen very good


10e minuut.
Bojaruniec geeft de bal voor. Zonti geeft een hoge lob. Łysko heeft problemen om de bal te vangen. Puchalski is nu in balbezit. Puchalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aruba Falcons - MaJa FC 0:1

12e minuut.
Yilmaz rent richting de bal. Yilmaz passt de bal in één keer door. Naranjo rent richting de bal. Naranjo geeft een lange en hoge pass. Łysko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aruba Falcons - MaJa FC 0:2

23e minuut.
Klungelig pakt Naranjo de bal. Naranjo geeft een lange en hoge pass. Moromete heeft problemen om de bal te vangen. Łysko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysko schiet op doel. Gerede bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aruba Falcons 60%, MaJa FC 40%.
Aruba Falcons - MaJa FC 0:2

47e minuut.
Gligorić geeft een lange en hoge pass. Daar is Wojtaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yilmaz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wojtaszek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bojaruniec legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Marchiori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
van Beveren geeft de bal voor. Naranjo is nu in balbezit. Naranjo met een sublieme pass. Puchalski rent richting de bal. Puchalski geeft een hoge lob. Gerede verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Zonti geeft een hoge lob. Puchalski is nu in balbezit. Puchalski draait met de bal, schiet en ... Gerede kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moromete bereikt de bal nog maar net als eerste. Moromete geeft een hoge lob. Naranjo geeft de bal voor. Łysko krijgt zijn hoofd ertegen. Gerede bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Aruba Falcons - MaJa FC 0:3

69e minuut.
Naranjo rent richting de bal. Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Łysko rent richting de bal. Łysko schiet op doel. Gerede probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aruba Falcons - MaJa FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aruba Falcons 53%, MaJa FC 47%.
Aruba Falcons - MaJa FC 0:4