Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Froosim FC NietGoed
442 V5 Tactiek 5-3-2
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 47.6
redelijk Schieten solide
goed Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


33e minuut.
Losapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Losapio speelt de bal door. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak geeft de bal voor. Paşcalău maakt een snoekduik en kopt de bal. Lodewijks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ibáñez. Paşcalău raakt geblesseerd tijdens het duel. Paşcalău komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Paşcalău de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ulderink. Paşcalău raakt geblesseerd tijdens het duel. Bajin met een snel genomen vrije trap. Koutsos kopt de bal weg. Pungă probeert de bal aan de voet te houden. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Froosim 51%, FC NietGoed 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Froosim - FC NietGoed 0:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Unterberg met een snelle inworp. Szczęśniak probeert naar een medespeler te passen. Koutsos is nu in balbezit. Koutsos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Barbaro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Losapio de bal. Losapio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Paşcalău de bal. Paşcalău schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
van Ankeren kan de bal niet met de borst controleren. Losapio met een sublieme pass. Koutsos is nu in balbezit. Koutsos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - FC NietGoed 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Froosim 51%, FC NietGoed 49%.
SC Froosim - FC NietGoed 0:1