Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Utrecht MaJa FC
Tactiek 4132.2 Tactiek Flarextius v9
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 25
10 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
52.9 gemiddelde waardering 58.9
solid Schieten very good
solid Passen excellent
good Verdedigen very good


5e minuut.
Büttner rent richting de bal. Zonti is nu in balbezit. Zonti met een sublieme pass. Łysko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysko schiet op doel. Bidu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Ricksen geeft een hoge lob. Puńko is nu in balbezit. Puńko passt de bal in één keer door. Daar is Łysko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łysko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Puńko passt de bal zonder na te denken. Zonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonti passt de bal in één keer door. Łysko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysko schiet op doel. Bidu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Utrecht - MaJa FC 0:1

19e minuut.
Łysko is nu in balbezit. Met opzet legt Dräger zijn tegenspeler op de grond. Łysko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zonti komt bij de bal en schiet. Bidu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Utrecht - MaJa FC 0:2

23e minuut.
Bidu met een sublieme pass. Zonti kopt de bal weg. Łysko rent richting de bal. Łysko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Utrecht - MaJa FC 0:3

27e minuut.
Naranjo met een sublieme pass. Łysko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit rent richting de bal. Łysko verovert de bal door een tackle van achteren. Łysko haalt uit met een fantastische trap. Bidu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Naranjo met een sublieme pass. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko met een sublieme pass. Łysko rent richting de bal. Łysko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zonti speelt de bal door. Naranjo rent richting de bal. Naranjo passt de bal met de wreef. Büttner bereikt de bal nog maar net als eerste. Büttner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zonti passt de bal zonder na te denken. Puńko met een sublieme pass. Łysko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Utrecht - MaJa FC 0:4

35e minuut.
Doesburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Doesburg geeft de bal voor. Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. Hart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Utrecht - MaJa FC 1:4

39e minuut.
Puńko speelt de bal door. Zonti speelt de bal door. Łysko rent richting de bal. Łysko haalt uit met een fantastische trap. Petit probeert de bal aan de voet te houden. Bidu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Utrecht 56%, MaJa FC 44%.
FC Utrecht - MaJa FC 1:4

47e minuut.
Zonti passt de bal zonder na te denken. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko passt de bal met de wreef. Łysko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysko schiet op doel. Bidu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Puńko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bidu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Puńko kopt de bal weg. Łysko rent richting de bal. Bosselaar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bosselaar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

55e minuut.
Naranjo speelt de bal door. Büttner bereikt de bal nog maar net als eerste. Büttner passt de bal in één keer door. Łysko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysko schiet op doel. Bidu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Zonti speelt de bal door. Puńko probeert naar een medespeler te passen. Łysko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zonti passt de bal met de wreef. Naranjo rent richting de bal. Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Büttner rent richting de bal. Büttner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Büttner bereikt de bal nog maar net als eerste. Büttner passt de bal met de wreef. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo geeft een lange en hoge pass. Łysko springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puńko kopt de bal weg. Zonti rent richting de bal. Met opzet legt Peijnenburg zijn tegenspeler op de grond. Peijnenburg krijgt een gele kaart. Zonti raakt geblesseerd tijdens het duel. Zonti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Büttner maakt een snoekduik en kopt de bal. Bidu bokst de bal weg.

86e minuut.
Puńko met een sublieme pass. Daar is Zonti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zonti passt de bal met de wreef. Łysko is nu in balbezit. Łysko draait met de bal, schiet en ... Bidu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Dräger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dräger passt de bal in één keer door. Zonti rent richting de bal. Zonti geeft de bal voor. Łysko maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Utrecht 60%, MaJa FC 40%.
FC Utrecht - MaJa FC 1:4