Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las Majadas FC FormulaManager
Tigers Tactiek Majadas
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
71.8 gemiddelde waardering 78.5
formidable Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


2e minuut.
Ravelo speelt de bal door. Savaşkan is nu in balbezit. Cid onderschept slim de pass. Cid geeft de bal voor. Nerdal krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Majadas FC - FormulaManager 1:0

4e minuut.
Solares rent richting de bal. Solares passt de bal in één keer door. Nerdal is nu in balbezit. Nerdal haalt uit met een fantastische trap. Alves werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Majadas FC - FormulaManager 2:0

8e minuut.
Denoncourt passt de bal in één keer door. Savaşkan geeft een hoge lob. Solares probeert de bal met de borst te controleren. Ruiz Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Montero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Nørregård passt de bal in één keer door. Özal is nu in balbezit. González Palacios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. González Palacios krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Özal geeft een lange en hoge pass. Estevan rent richting de bal. Hoffman probeert naar een medespeler te passen. Nørregård is nu in balbezit. Nørregård haalt uit met een fantastische trap. Escudero bokst de bal weg.

17e minuut.
Özal rent richting de bal. Özal geeft de bal voor. Hoffman bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevan verovert de bal door een tackle van achteren. Estevan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Ravelo heeft problemen om de bal te vangen. Ravelo speelt de bal door. Özal heeft problemen om de bal te vangen. Özal geeft een lange en hoge pass. Nørregård krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Özal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ravelo met een sublieme pass. Özal rent richting de bal. Özal geeft een lange en hoge pass. Estevan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hoffman geeft de bal voor. Ruiz Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Rosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de la Rosa krijgt een gele kaart. Ravelo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schab komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nerdal neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Savaşkan geeft de bal voor. Estevan rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nitu neemt de hoekschop. Estevan maakt een snoekduik en kopt de bal. Escudero bokst de bal weg.

35e minuut.
Sáinz met een sublieme pass. Savaşkan speelt de bal door. Nitu is nu in balbezit. Nitu geeft de bal voor. Nørregård maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Etxániz de bal. Escudero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
de la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Özal is nu in balbezit. Özal probeert naar een medespeler te passen. Nørregård is nu in balbezit. Nørregård haalt uit met een fantastische trap. Escudero bokst de bal weg. Iznata is nu in balbezit. Iznata geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nitu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Estevan springt en kopt de bal. Escudero bokst de bal weg.

44e minuut.
Özal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özal geeft de bal voor. Klungelig pakt Lasagabaster de bal. Estevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Özal passt de bal zonder na te denken. Nørregård is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van González Palacios. González Palacios krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Majadas FC 63%, FormulaManager 37%.
Las Majadas FC - FormulaManager 2:0

47e minuut.
Nitu probeert naar een medespeler te passen. Schab rent richting de bal. Nerdal onderschept slim de pass. Nerdal geeft een lange en hoge pass. Ruiz Montero krijgt zijn hoofd ertegen. Alves bokst de bal weg.

51e minuut.
Solares met een sublieme pass. Hoffman is nu in balbezit. Nørregård verovert de bal door een tackle van achteren. Nørregård schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Savaşkan kopt de bal weg. Klungelig pakt Schab de bal. Schab passt de bal zonder na te denken. Nørregård rent richting de bal. Nørregård schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Estevan rent richting de bal. Estevan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Feltrino verovert de bal door een tackle van achteren. Feltrino geeft een hoge lob. Estevan kopt de bal weg. Nørregård rent richting de bal. Nørregård schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Iznata bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitu onderschept slim de pass. Nitu probeert naar een medespeler te passen. Nørregård rent richting de bal. Nørregård haalt uit met een fantastische trap. Escudero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Özal passt de bal met de wreef. Schab bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sáinz. Sáinz krijgt een gele kaart. Schab raakt geblesseerd tijdens het duel. Schab met een snel genomen vrije trap. Estevan maakt een snoekduik en kopt de bal. Escudero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Majadas FC 67%, FormulaManager 33%.
Las Majadas FC - FormulaManager 2:0