Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charlie`s Macaroni`s Sigur
dieper Tactiek svefn-g-englar 2
36% Balbezit 64%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
38.6 gemiddelde waardering 58.7
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
matig Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Kıbrıslıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Volejník speelt de bal door. Arnesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnesen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - Sigur 0:1

7e minuut.
Volejník met een sublieme pass. Proto rent richting de bal. Proto geeft een lange en hoge pass. Tults bereikt de bal nog maar net als eerste. Tults haalt uit met een fantastische trap. Pevide bokst de bal weg.

12e minuut.
Volejník is nu in balbezit. Volejník geeft een hoge lob. Tults probeert de bal met de borst te controleren. Tults schiet op doel. Pevide maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - Sigur 0:2

16e minuut.
Tults is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Volejník neemt de hoekschop. Tults rent richting de bal. Tults haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tults rent richting de bal. Tults draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marteinsson zal de hoekschop nemen. Tults heeft problemen om de bal te vangen. Arnesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnesen haalt uit met een fantastische trap. Pevide probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Proto geeft een hoge lob. Daar is Arnesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tults bereikt de bal nog maar net als eerste. Tults haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - Sigur 0:3

27e minuut.
Tults verovert de bal door een tackle van achteren. Mollez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnesen onderschept slim de pass. Arnesen haalt uit met een fantastische trap. Pevide werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pevide met een harde bal richting middenveld. Marteinsson is nu in balbezit. Marteinsson passt de bal zonder na te denken. Arnesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnesen haalt uit met een fantastische trap. Pevide verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Salaerts kopt de bal weg. Volejník rent richting de bal. Kıbrıslıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Volejník onderschept slim de pass. Volejník haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Volejník zal de hoekschop nemen. Tults maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tults rent richting de bal. Tults draait met de bal, schiet en ... Pevide bokst de bal weg.

35e minuut.
Volejník kopt de bal weg. Marteinsson probeert naar een medespeler te passen. Arnesen is nu in balbezit. Arnesen schiet op doel. Pevide maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - Sigur 0:4

37e minuut.
Proto speelt de bal door. Rico heeft problemen om de bal te vangen. Rico geeft een hoge lob. Tults bereikt de bal nog maar net als eerste. Tults draait met de bal, schiet en ... Pevide probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Marteinsson probeert naar een medespeler te passen. Salaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaerts geeft een lange en hoge pass. Tults rent richting de bal. Tults schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - Sigur 0:5

43e minuut.
Salaerts met een sublieme pass. Volejník rent richting de bal. Volejník passt de bal in één keer door. Tults bereikt de bal nog maar net als eerste. Tults draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charlie`s Macaroni`s 74%, Sigur 26%.
Charlie`s Macaroni`s - Sigur 0:5

49e minuut.
Meule kopt de bal weg. Marteinsson rent richting de bal. Marteinsson geeft de bal voor. Arnesen rent richting de bal. Arnesen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Kıbrıslıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volejník rent richting de bal. Volejník geeft de bal voor. Tults is nu in balbezit. Tults haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - Sigur 0:6

54e minuut.
Rico passt de bal met de wreef. Kıbrıslıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Volejník onderschept slim de pass. Volejník schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Salaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaerts geeft een lange en hoge pass. Tults bereikt de bal nog maar net als eerste. Tults haalt uit met een fantastische trap. Pevide maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - Sigur 0:7

60e minuut.
Meunier speelt de bal door. Verschaeren heeft problemen om de bal te vangen. Tults rent richting de bal. Tults haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Puppo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Meunier bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salaerts. Meunier wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

68e minuut.
Marteinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteinsson met een sublieme pass. Mollez rent richting de bal. Arnesen verovert de bal door een tackle van achteren. Arnesen draait met de bal, schiet en ... Pevide probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Morhaye rent richting de bal. Volejník verovert de bal door een tackle van achteren. Volejník met een sublieme pass. Arnesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnesen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Proto verovert de bal door een tackle van achteren. Volejník is nu in balbezit. Volejník geeft een hoge lob. Tults rent richting de bal. Tults haalt uit met een fantastische trap. Pevide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Marteinsson geeft de bal voor. Kocamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıbrıslıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Volejník onderschept slim de pass. Volejník schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tults rent richting de bal. Tults schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stepić de bal onder controle te krijgen. Pevide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charlie`s Macaroni`s 76%, Sigur 24%.
Charlie`s Macaroni`s - Sigur 0:7