Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Resistance la bomba
verdomme 3 Tactiek spits
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
53.2 gemiddelde waardering 52.6
solide Schieten redelijk
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Monteiro Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Smeets is nu in balbezit. Duneau verovert de bal door een tackle van achteren. Duneau passt de bal zonder na te denken. Monteiro Neto is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leocádio neemt de hoekschop. Bartu met een sublieme pass. Daar is Monteiro Neto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteiro Neto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Van de Meulen zal de hoekschop nemen. Duneau springt en kopt de bal. Monteiro Neto rent richting de bal. Monteiro Neto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - la bomba 1:0

14e minuut.
Duvillier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Voicu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Resistance 49%, la bomba 51%.
The Resistance - la bomba 1:0

48e minuut.
Inworp. Brutsaert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bervoets heeft problemen om de bal te vangen. Bervoets geeft een hoge lob. Chávez maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Resistance - la bomba 1:1

56e minuut.
Leocádio bereikt de bal nog maar net als eerste. Leocádio geeft een hoge lob. Daar is Piotrkowczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duneau rent richting de bal. Duneau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kałek is nu in balbezit. Brutsaert onderschept slim de pass. Brutsaert geeft een hoge lob. Smekens rent richting de bal. Smekens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Monteiro Neto is nu in balbezit. Demeurisse legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Monteiro Neto raakt geblesseerd tijdens het duel. Monteiro Neto zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Carino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - la bomba 2:1

74e minuut.
Bartu kopt de bal weg. Demeurisse heeft problemen om de bal te vangen. Monteiro Neto is nu in balbezit. Monteiro Neto haalt uit met een fantastische trap. Carino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - la bomba 3:1

83e minuut.
Piotrkowczyk kopt de bal weg. Monteiro Neto rent richting de bal. Monteiro Neto heeft problemen om de bal te vangen. Monteiro Neto haalt uit met een fantastische trap. Carino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - la bomba 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Resistance 55%, la bomba 45%.
The Resistance - la bomba 4:1