Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Necaxa Erratiker Köppern
Persian Tactiek M-Defence2
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 48.4
adequate Schieten solid
weak Passen average
average Verdedigen good


5e minuut.
Mercado passt de bal in één keer door. Rivera met een sublieme pass. Corga is nu in balbezit. Corga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Necaxa - Erratiker Köppern 1:0

9e minuut.
Dəmirli met een snelle inworp. Pirk rent richting de bal. Pirk geeft de bal voor. Maric rent richting de bal. Maric draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Necaxa - Erratiker Köppern 1:1

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grădean komt het veld opgelopen. Kirsten komt het veld opgelopen. Kuffner komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Doeltrap. Chico trapt de bal weg van het doel. Saca kopt de bal weg. Daar is Răileanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răileanu draait met de bal, schiet en ... Chico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Dobrinescu passt de bal met de wreef. Corga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mano verovert de bal door een tackle van achteren. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera draait met de bal, schiet en ... Nauck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Necaxa 65%, Erratiker Köppern 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Necaxa - Erratiker Köppern 1:1

48e minuut.
Gâlcă met de inworp. Mercado is nu in balbezit. Mercado met een sublieme pass. Corga bereikt de bal nog maar net als eerste. Corga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mano kopt de bal weg. Cywiński controleert de bal met de borst. Corga rent richting de bal. Corga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Răileanu passt de bal in één keer door. Daar is Kuffner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dominguez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dominguez krijgt een gele kaart. Kuffner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maric met een snel genomen vrije trap. Nebe maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kirsten verovert de bal door een tackle van achteren. Kirsten met een sublieme pass. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu verovert de bal door een tackle van achteren. Răileanu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maric rent richting de bal. Maric schiet op doel. Chico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Necaxa - Erratiker Köppern 1:2

63e minuut.
Grădean rent richting de bal. Corga verovert de bal door een tackle van achteren. Cywiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Corga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dobrinescu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dominguez met een sublieme pass. Daar is Kuffner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuffner passt de bal met de wreef. Nebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Gomoliński geeft een hoge lob. Llanes kopt de bal weg. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric schiet op doel. Chico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Necaxa - Erratiker Köppern 1:3

75e minuut.
Saca is nu in balbezit. Saca geeft een lange en hoge pass. Daar is Răileanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maric rent richting de bal. Maric schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Chico met een harde bal richting middenveld. Kirsten kopt de bal weg. Maric is nu in balbezit. Maric draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Saca met de inworp. Kirsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsten geeft een hoge lob. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Gâlcă geeft een lange en hoge pass. White geeft de bal voor. Maric speelt de bal door. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kuffner geeft een lange en hoge pass. Nebe rent richting de bal. Maric is nu in balbezit. Nebe is nu in balbezit. Nebe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Necaxa - Erratiker Köppern 1:4

87e minuut.
Rivera met een sublieme pass. Daar is Corga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Răileanu. Corga roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Corga kan niet meer verder spelen. De la Gardie komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Necaxa 58%, Erratiker Köppern 42%.
Necaxa - Erratiker Köppern 1:4