Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-09-29 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gentleman FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Gentleman FC Yeni Malatya
4-1-3-2 Tactiek BAMBAMBAM
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
37.4 gemiddelde waardering 49.2
average Schieten solid
average Passen very good
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Yavorov geeft een hoge lob. Daar is Campuzano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rollin rent richting de bal. Rollin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Yeni Malatya 0:1

12e minuut.
Yutkun rent richting de bal. Yutkun geeft een lange en hoge pass. Yavorov is nu in balbezit. Czerniec rent richting de bal. Czerniec haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
Moustakidis rent richting de bal. Moustakidis passt de bal in één keer door. Rollin is nu in balbezit. Rollin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Yeni Malatya 0:2

20e minuut.
Moustakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moustakidis passt de bal met de wreef. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavorov schiet op doel. Gloor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Olalde heeft problemen om de bal te vangen. Rollin rent richting de bal. Rollin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Yeni Malatya 0:3

23e minuut.
Czerniec met een sublieme pass. Moustakidis rent richting de bal. Moustakidis passt de bal in één keer door. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavorov schiet op doel. Gloor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rollin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Yeni Malatya 0:4

26e minuut.
Tokdemir geeft een lange en hoge pass. Rózga met een sublieme pass. Árki bereikt de bal nog maar net als eerste. Árki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Yeni Malatya 0:5

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Árki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rózga probeert naar een medespeler te passen. Moustakidis is nu in balbezit. Moustakidis haalt uit met een fantastische trap. Gloor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

28e minuut.
Moustakidis kopt de bal weg. Rollin rent richting de bal. Yavorov rent richting de bal. Yavorov haalt uit met een fantastische trap. Gloor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Yeni Malatya 0:6

33e minuut.
Suárez onderschept slim de pass. Tokdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokdemir geeft een lange en hoge pass. Szablewski rent richting de bal. Szablewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Yutkun maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Czerniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniec met een sublieme pass. Rollin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Campuzano maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Yutkun kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Árki de bal onder controle te krijgen. Yavorov rent richting de bal. Árki geeft een lange en hoge pass. Gloor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Yavorov is nu in balbezit. Suárez is nu in balbezit. Yavorov onderschept slim de pass. Rollin rent richting de bal. Rollin schiet op doel. Gloor bokst de bal weg. Klungelig pakt Czerniec de bal. Rollin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Yeni Malatya 0:7

43e minuut.
Pita passt de bal met de wreef. Szablewski is nu in balbezit. Yutkun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szablewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krapović met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tokdemir heeft problemen om de bal te vangen. Szablewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tokdemir. Tokdemir krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gentleman FC 71%, Yeni Malatya 29%.
Gentleman FC - Yeni Malatya 0:7

49e minuut.
Klungelig pakt Moustakidis de bal. Moustakidis passt de bal zonder na te denken. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavorov draait met de bal, schiet en ... Gloor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Yeni Malatya 0:8

53e minuut.
Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga passt de bal in één keer door. Yavorov is nu in balbezit. Yavorov haalt uit met een fantastische trap. Gloor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Yeni Malatya 0:9

56e minuut.
Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga passt de bal met de wreef. Rollin heeft problemen om de bal te vangen. Yavorov rent richting de bal. Yavorov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Rózga speelt de bal door. Árki heeft problemen om de bal te vangen. Árki passt de bal met de wreef. Rollin rent richting de bal. Rollin haalt uit met een fantastische trap. Gloor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Daar is Bescapé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rollin is nu in balbezit. Bescapé legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bescapé krijgt een gele kaart. Rollin raakt geblesseerd tijdens het duel. Rollin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Yeni Malatya 0:10

67e minuut.
Olalde met een snelle inworp. Rózga met een sublieme pass. Rollin is nu in balbezit. Rollin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Yeni Malatya 0:11

71e minuut.
Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros rent richting de bal. Krapović rent richting de bal. Krapović haalt uit met een fantastische trap. Antoniazzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Moustakidis geeft een lange en hoge pass. Rollin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavorov rent richting de bal. Yavorov draait met de bal, schiet en ... Gloor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Yeni Malatya 0:12

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vallesteros stond buitenspel. Ötmez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rollin rent richting de bal. Rollin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Yeni Malatya 0:13

83e minuut.
Buitenspel voor Rollin. Goede buitenspelval van de verdediging. Campuzano neemt vlug de vrije trap. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Antoniazzo trapt de bal weg van het doel. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga passt de bal zonder na te denken. Yavorov rent richting de bal. Yavorov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Campuzano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yavorov rent richting de bal. Yavorov draait met de bal, schiet en ... Gloor bokst de bal weg. Yavorov rent richting de bal. Yavorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Yeni Malatya 0:14

87e minuut.
Doeltrap. Gloor trapt de bal weg. Klungelig pakt Moustakidis de bal. Moustakidis passt de bal zonder na te denken. Yavorov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Yeni Malatya 0:15

90e minuut.
Yavorov passt de bal zonder na te denken. Czerniec heeft problemen om de bal te vangen. Czerniec met een sublieme pass. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavorov haalt uit met een fantastische trap. Gloor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rollin is nu in balbezit. Rollin draait met de bal, schiet en ... Gloor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gentleman FC 63%, Yeni Malatya 37%.
Gentleman FC - Yeni Malatya 0:15