Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-06 19:25
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Die Adler Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
FC Hollywood Demolition Boys FC
4-3-3 Tactiek Compacto
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 31.3
uitmuntend Schieten matig
uitstekend Passen redelijk
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Chajdas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lodyga de bal. Tsilivigos onderschept slim de pass. Tsilivigos geeft de bal voor. Sanubari springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ostocki passt de bal in één keer door. Tsilivigos speelt de bal door. Ruckdeschel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruckdeschel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood - Demolition Boys FC 1:0

8e minuut.
Ruckdeschel speelt de bal door. Sanubari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanubari passt de bal zonder na te denken. Pindt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pindt draait met de bal, schiet en ... Hudoroc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood - Demolition Boys FC 2:0

14e minuut.
Abajo is nu in balbezit. Abajo geeft een lange en hoge pass. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood - Demolition Boys FC 3:0

16e minuut.
Tsilivigos kopt de bal weg. Klungelig pakt Ruckdeschel de bal. Chajdas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chajdas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Hudoroc met een sublieme pass. Adaman kopt de bal weg. Tsilivigos is nu in balbezit. Tsilivigos geeft de bal voor. Sanubari krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood - Demolition Boys FC 4:0

23e minuut.
Abajo verovert de bal door een tackle van achteren. Nebe geeft een hoge lob. Sanubari kopt de bal weg. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel draait met de bal, schiet en ... Hudoroc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Abajo kan de bal niet met de borst controleren. Abajo geeft een lange en hoge pass. Sanubari is nu in balbezit. Sanubari haalt uit met een fantastische trap. Hudoroc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood - Demolition Boys FC 5:0

31e minuut.
Ostocki geeft een hoge lob. Ruckdeschel kopt de bal weg. Daar is Petri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanubari is nu in balbezit. Sanubari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ruckdeschel onderschept slim de pass. Ruckdeschel passt de bal in één keer door. Sanubari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanubari draait met de bal, schiet en ... Hudoroc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood - Demolition Boys FC 6:0

36e minuut.
Nebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebe speelt de bal door. Sanubari is nu in balbezit. Sanubari haalt uit met een fantastische trap. Hudoroc probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Huck de bal. Sanubari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanubari passt de bal zonder na te denken. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel haalt uit met een fantastische trap. Hudoroc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Nebe geeft de bal voor. Việt Hải kopt de bal weg. Daar is Huck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruckdeschel is nu in balbezit. Ruckdeschel draait met de bal, schiet en ... Hudoroc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood - Demolition Boys FC 7:0

43e minuut.
Grainik rent richting de bal. Grainik passt de bal met de wreef. Pindt bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanubari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanubari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hollywood 21%, Demolition Boys FC 79%.
FC Hollywood - Demolition Boys FC 7:0

46e minuut.
Ciora komt het veld opgelopen. Thái Duy komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Abajo geeft een hoge lob. Tsilivigos is nu in balbezit. Tsilivigos met een sublieme pass. Ruckdeschel is nu in balbezit. Ruckdeschel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood - Demolition Boys FC 8:0

56e minuut.
Fujigaya rent richting de bal. Fujigaya speelt de bal door. Dachs bereikt de bal nog maar net als eerste. Dachs haalt uit met een fantastische trap. Bottiglione maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood - Demolition Boys FC 8:1

58e minuut.
Ostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciora probeert naar een medespeler te passen. Ruckdeschel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruckdeschel haalt uit met een fantastische trap. Hudoroc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Grainik bereikt de bal nog maar net als eerste. Grainik geeft een lange en hoge pass. Sanubari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanubari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood - Demolition Boys FC 9:1

64e minuut.
Ruckdeschel onderschept slim de pass. Ruckdeschel speelt de bal door. Sanubari rent richting de bal. Sanubari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood - Demolition Boys FC 10:1

70e minuut.
Inworp. Karwat komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ostocki rent richting de bal. Ostocki geeft de bal voor. Thái Duy geeft een hoge lob. Sanubari maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood - Demolition Boys FC 11:1

72e minuut.
Ostocki is nu in balbezit. Ostocki speelt de bal door. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel draait met de bal, schiet en ... Hudoroc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood - Demolition Boys FC 12:1

73e minuut.
Ruckdeschel passt de bal met de wreef. Tsilivigos is nu in balbezit. Tsilivigos geeft een hoge lob. Sanubari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanubari draait met de bal, schiet en ... Hudoroc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Klungelig pakt Ciora de bal. Ciora geeft een lange en hoge pass. Ruckdeschel is nu in balbezit. Ruckdeschel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood - Demolition Boys FC 13:1

77e minuut.
Floriani komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Thái Duy passt de bal in één keer door. Sanubari probeert naar een medespeler te passen. Ruckdeschel is nu in balbezit. Ruckdeschel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tsilivigos geeft een lange en hoge pass. Sanubari kopt de bal weg. Ruckdeschel is nu in balbezit. Ruckdeschel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood - Demolition Boys FC 14:1

84e minuut.
Fujigaya probeert naar een medespeler te passen. Thái Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Duy passt de bal in één keer door. Sanubari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanubari haalt uit met een fantastische trap. Hudoroc bokst de bal weg. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood - Demolition Boys FC 15:1

87e minuut.
Floriani is nu in balbezit. Ostocki onderschept slim de pass. Ostocki geeft de bal voor. Sanubari springt en kopt de bal. Hudoroc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood - Demolition Boys FC 16:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hollywood 21%, Demolition Boys FC 79%.
FC Hollywood - Demolition Boys FC 16:1