Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Wrocław getto102
defoo Tactiek 5Defensive4DEF
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
28.6 gemiddelde waardering 39
adequate Schieten solid
weak Passen good
weak Verdedigen average


2e minuut.
Bredun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredun geeft een lange en hoge pass. Drejan kopt de bal weg. Marcotti rent richting de bal. Marcotti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rodas kopt de bal weg. Klungelig pakt Bredun de bal. Benoufella geeft een hoge lob. Drejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drejan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mičić-Hot bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hernandez. Mičić-Hot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bojović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lazarovici maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bredun geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Eidenberger de bal onder controle te krijgen. Marcotti is nu in balbezit. Marcotti draait met de bal, schiet en ... Petrov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Wrocław - getto102 1:0

32e minuut.
Stoenescu kopt de bal weg. Gilmour heeft problemen om de bal te vangen. Miglio is nu in balbezit. Miglio geeft een hoge lob. Mičić-Hot krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bojović passt de bal met de wreef. Pyskaty is nu in balbezit. Pyskaty passt de bal in één keer door. Lazarovici rent richting de bal. Lazarovici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Wrocław 75%, getto102 25%.
MKS Wrocław - getto102 1:0

46e minuut.
Daer komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Marcotti rent richting de bal. Marcotti passt de bal met de wreef. Drejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drejan haalt uit met een fantastische trap. Petrov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Wrocław - getto102 2:0

49e minuut.
Klungelig pakt Pyskaty de bal. Bojović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drejan onderschept slim de pass. Marcotti is nu in balbezit. Marcotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Wrocław - getto102 3:0

63e minuut.
Benoufella is nu in balbezit. Bojović verovert de bal door een tackle van achteren. Bojović passt de bal zonder na te denken. Daer rent richting de bal. Daer draait met de bal, schiet en ... Kalčok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Wrocław - getto102 3:1

64e minuut.
Bredun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredun passt de bal zonder na te denken. Vidaurreta is nu in balbezit. Marcotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcotti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Lazarovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarovici geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vidaurreta de bal. Mičić-Hot is nu in balbezit. Mičić-Hot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lazarovici heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez is nu in balbezit. Lazarovici verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarovici haalt uit met een fantastische trap. Kalčok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Rodas geeft een lange en hoge pass. Drejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Drejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drejan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Marcotti stond buitenspel. Walewski komt het veld opgelopen. Krzynówek komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Hernandez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Marcotti kopt de bal weg. Klungelig pakt Sibík de bal. Drejan is nu in balbezit. Drejan draait met de bal, schiet en ... Petrov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Miglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Miglio geeft een lange en hoge pass. Bojović kopt de bal weg. Daer is nu in balbezit. Daer draait met de bal, schiet en ... Kalčok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Wrocław - getto102 3:2

88e minuut.
Bojović onderschept slim de pass. Bojović passt de bal met de wreef. Krzynówek probeert naar een medespeler te passen. Mičić-Hot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mičić-Hot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Benoufella geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daer bereikt de bal nog maar net als eerste. Daer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Wrocław - getto102 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Wrocław 63%, getto102 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS Wrocław - getto102 3:3