Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-06 22:00
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Arena celeste
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Uberlândia futebol arte FC Cosmo
pe de porco Tactiek 4132 - C
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.1 gemiddelde waardering 44.1
good Schieten solid
average Passen good
good Verdedigen good


6e minuut.
Némedi met een sublieme pass. Bojanić geeft een lange en hoge pass. Daar is Camargos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osadici is nu in balbezit. Osadici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Toynak onderschept slim de pass. Bazela is nu in balbezit. Andrzejczak probeert naar een medespeler te passen. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici draait met de bal, schiet en ... Kloc bokst de bal weg.

17e minuut.
Némedi geeft de bal voor. Inworp. Pou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fascilla rent richting de bal. Fascilla haalt uit met een fantastische trap. Fijiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Bojanić de bal onder controle te krijgen. Fascilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Fascilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia futebol arte - FC Cosmo 1:0

25e minuut.
Osadici controleert de bal met de borst. Bazela rent richting de bal. Bazela probeert naar een medespeler te passen. Mączewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mączewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Bazela passt de bal zonder na te denken. Mączewski rent richting de bal. Mączewski passt de bal in één keer door. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Andrzejczak rent richting de bal. Rizo onderschept slim de pass. Rizo geeft een lange en hoge pass. Toynak is nu in balbezit. Toynak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Goiano geeft een hoge lob. Daar is Mączewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrzejczak speelt de bal door. Osadici is nu in balbezit. Osadici draait met de bal, schiet en ... Kloc bokst de bal weg.

35e minuut.
Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón probeert naar een medespeler te passen. Camargos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mączewski onderschept slim de pass. Mączewski draait met de bal, schiet en ... Kloc bokst de bal weg.

44e minuut.
Anh Đức schiet op doel. Mączewski kopt de bal weg. Daar is Osadici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raneri is nu in balbezit. Osadici onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberlândia futebol arte 67%, FC Cosmo 33%.
Uberlândia futebol arte - FC Cosmo 1:0

54e minuut.
Goiano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alarcón met de inworp. Toynak rent richting de bal. Toynak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia futebol arte - FC Cosmo 2:0

57e minuut.
Chitaru probeert naar een medespeler te passen. Anh Đức is nu in balbezit. Pou maakt een afschuwelijke overtreding. Anh Đức wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

58e minuut.
Bazela probeert de bal met de borst te controleren. Bazela speelt de bal door. Mączewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici rent richting de bal. Osadici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia futebol arte - FC Cosmo 2:1

60e minuut.
Chitaru kopt de bal weg. Bazela rent richting de bal. Camargos begaat een overtreding. Camargos krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Pou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yıldız komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Alarcón probeert naar een medespeler te passen. Goiano is nu in balbezit. Goiano geeft een hoge lob. Toynak heeft problemen om de bal te vangen. Toynak haalt uit met een fantastische trap. Fijiano bokst de bal weg.

87e minuut.
İbrahimli passt de bal in één keer door. Bazela speelt de bal door. Mączewski rent richting de bal. Mączewski schiet op doel. Chitaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberlândia futebol arte 64%, FC Cosmo 36%.
Uberlândia futebol arte - FC Cosmo 2:1