Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-06 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Avanti Tutta Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Avanti Tutta Divino Codino
Bietto Tactiek B.L.U.H.F.
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
31.6 gemiddelde waardering 45.5
average Schieten good
average Passen good
average Verdedigen very good


1e minuut.
Porfyris speelt de bal door. Meihua heeft problemen om de bal te vangen. Meihua passt de bal zonder na te denken. Göçkün is nu in balbezit. Göçkün draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Porfyris geeft een lange en hoge pass. Zielony is nu in balbezit. Zielony probeert naar een medespeler te passen. Meihua rent richting de bal. Meihua haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Angulo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Porfyris kopt de bal weg. Stia rent richting de bal. Göçkün verovert de bal door een tackle van achteren. Göçkün schiet op doel. Kurc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Dzieniszewski de bal. Meihua rent richting de bal. Meihua haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Fissiraga de bal. Meihua is nu in balbezit. Meihua draait met de bal, schiet en ... Kurc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - Divino Codino 0:1

16e minuut.
Casola met een sublieme pass. Klungelig pakt Porfyris de bal. Porfyris speelt de bal door. Göçkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Göçkün draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Scordio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porfyris bereikt de bal nog maar net als eerste. Franchitti begaat een overtreding. Franchitti krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Klungelig pakt Porfyris de bal. Franchitti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Porfyris. Porfyris krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Zielony is nu in balbezit. Zielony met een sublieme pass. Fissiraga is nu in balbezit. Göçkün verovert de bal door een tackle van achteren. Göçkün schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dzieniszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Dzieniszewski probeert naar een medespeler te passen. Parrinello rent richting de bal. Porfyris is nu in balbezit. Porfyris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - Divino Codino 0:2

31e minuut.
Göçkün verovert de bal door een tackle van achteren. Göçkün schiet op doel. Meihua is nu in balbezit. Meihua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dzieniszewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Porfyris de bal. Porfyris met een sublieme pass. Göçkün is nu in balbezit. Göçkün haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Velázquez neemt vlug de vrije trap. Göçkün is nu in balbezit. Fissiraga rent richting de bal. Göçkün onderschept slim de pass. Göçkün draait met de bal, schiet en ... Kurc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Zielony zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porfyris is nu in balbezit. Porfyris geeft een hoge lob. Meihua heeft problemen om de bal te vangen. Meihua haalt uit met een fantastische trap. Kurc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - Divino Codino 0:3

45e minuut.
Göçkün haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fissiraga de bal onder controle te krijgen. Porfyris probeert naar een medespeler te passen. Meihua is nu in balbezit. Meihua haalt uit met een fantastische trap. Kurc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avanti Tutta 64%, Divino Codino 36%.
Avanti Tutta - Divino Codino 0:3

47e minuut.
Porfyris passt de bal met de wreef. Göçkün is nu in balbezit. Klungelig pakt Göçkün de bal. Göçkün schiet op doel. Kurc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Göçkün is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - Divino Codino 0:4

48e minuut.
Klungelig pakt Meneses de bal. Colas bereikt de bal nog maar net als eerste. Göçkün verovert de bal door een tackle van achteren. Meihua rent richting de bal. Meihua schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Zielony passt de bal in één keer door. Porfyris bereikt de bal nog maar net als eerste. Göçkün rent richting de bal. Göçkün schiet op doel. Kurc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Zielony met een snelle inworp. Porfyris rent richting de bal. Porfyris passt de bal met de wreef. Göçkün rent richting de bal. Göçkün draait met de bal, schiet en ... Kurc bokst de bal weg.

60e minuut.
Parrinello probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Casola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Porfyris de bal. Porfyris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Scordio kopt de bal weg. Velázquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mazzari is nu in balbezit. Colas verovert de bal door een tackle van achteren. Colas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Franchitti met een sublieme pass. Dzieniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Göçkün verovert de bal door een tackle van achteren. Göçkün schiet op doel. Kurc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - Divino Codino 0:5

77e minuut.
Meihua passt de bal met de wreef. Daar is Porfyris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porfyris passt de bal zonder na te denken. Zielony is nu in balbezit. Zielony geeft een hoge lob. Kurc bokst de bal weg. Göçkün is nu in balbezit. Göçkün schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - Divino Codino 0:6

80e minuut.
Klungelig pakt Parrinello de bal. Casola is nu in balbezit. Casola geeft de bal voor. Meihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Meihua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casola met de inworp. Porfyris met een sublieme pass. Meihua rent richting de bal. Meihua schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Parrinello met een sublieme pass. Perich bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porfyris geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avanti Tutta 75%, Divino Codino 25%.
Avanti Tutta - Divino Codino 0:6