Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-13 19:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Alverca Futebol Clube Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
Alverca Futebol Clube FC Kačer
nouze Tactiek moje
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
27.3 gemiddelde waardering 22.5
matig Schieten zwak
slecht Passen matig
zwak Verdedigen slecht


15e minuut.
Ojeda passt de bal met de wreef. Ishtoyan rent richting de bal. Malek begaat een overtreding. Ishtoyan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ishtoyan kan niet meer verder spelen. Davídek komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Asqamov geeft een lange en hoge pass. de Deus is nu in balbezit. de Deus geeft een hoge lob. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda draait met de bal, schiet en ... Zerovnický bokst de bal weg.

20e minuut.
Drhlík geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parisio met de inworp. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Məşədiəzim met de inworp. Asqamov rent richting de bal. Asqamov geeft een hoge lob. Trubec is nu in balbezit. Trubec draait met de bal, schiet en ... Inguscio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Buitenspel voor Trubec. Goede buitenspelval van de verdediging. de Deus maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Preis is nu in balbezit. Preis geeft een hoge lob. Gautier rent richting de bal. Gautier schiet op doel. Zerovnický werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - FC Kačer 0:1

40e minuut.
Asqamov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Štrbský komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alverca Futebol Clube 47%, FC Kačer 53%.
Alverca Futebol Clube - FC Kačer 0:1

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobrinoiu met een snelle inworp. Ģipslis rent richting de bal. Gautier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gautier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Malek neemt vlug de vrije trap. Ģipslis kopt de bal weg. Ojeda rent richting de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ... Zerovnický probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - FC Kačer 0:2

66e minuut.
Lučan geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Trubec. Goede buitenspelval van de verdediging. Bugla neemt vlug de vrije trap. Ojeda rent richting de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alverca Futebol Clube 56%, FC Kačer 44%.
Alverca Futebol Clube - FC Kačer 0:2