Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Italia Eesti
ITALIA4def Tactiek ita.52w2med
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
84.1 gemiddelde waardering 78.1
outstanding Schieten outstanding
brilliant Passen outstanding
brilliant Verdedigen brilliant


4e minuut.
Jurkson probeert naar een medespeler te passen. Roopõld rent richting de bal. Roopõld met een sublieme pass. Viira bereikt de bal nog maar net als eerste. Viira haalt uit met een fantastische trap. Angori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Jurkson passt de bal met de wreef. Roopõld heeft problemen om de bal te vangen. Roopõld passt de bal zonder na te denken. Viira rent richting de bal. Viira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Põld kopt de bal weg. Oppizi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paala. Paala krijgt een gele kaart.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faleri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berlingeri geeft de bal voor. Avesti maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Põld de bal. Pingin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italia 45%, Eesti 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Italia - Eesti 0:0

51e minuut.
Inworp. Lossmann komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Lippo passt de bal in één keer door. Faleri rent richting de bal. Faleri speelt de bal door. Avesti bereikt de bal nog maar net als eerste. Avesti haalt uit met een fantastische trap. Pingin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Marongiu onderschept slim de pass. Trolesi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lippo de bal. Avesti bereikt de bal nog maar net als eerste. Avesti schiet op doel. Pingin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Sicolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sicolo passt de bal met de wreef. Faleri is nu in balbezit. Faleri geeft een hoge lob. Lippo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Doeltrap. Zamperetti komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marcheggiano komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Luts komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Roopõld raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pärgmaa komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Faleri heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faleri met een snelle inworp. Sicolo geeft een lange en hoge pass. Zamperetti krijgt zijn hoofd ertegen. Pingin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Zamperetti passt de bal zonder na te denken. Faleri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teder. Teder krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Sicolo probeert naar een medespeler te passen. Marcheggiano is nu in balbezit. Zamperetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamperetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia - Eesti 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italia 35%, Eesti 65%.
Italia - Eesti 1:0