Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-20 19:30
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: HNK Bistra Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
NK MegaO kyattese
Nema predaje Tactiek Maralatero 33
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 45.2
weak Schieten solid
adequate Passen good
weak Verdedigen good


5e minuut.
Iacchetti rent richting de bal. Iacchetti geeft de bal voor. Daar is Kumrovec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batko rent richting de bal. Batko draait met de bal, schiet en ... Kostelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Inworp. Razlog komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Inworp. Malbaša met een snelle inworp. Kapović speelt de bal door. Haidl is nu in balbezit. Haidl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK MegaO - kyattese 1:0

29e minuut.
Imke is nu in balbezit. Imke geeft een lange en hoge pass. Iacchetti met een sublieme pass. Batko probeert de bal met de borst te controleren. Batko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Schaeffer passt de bal zonder na te denken. Daar is Saarelainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saarelainen geeft een hoge lob. Batko is nu in balbezit. Batko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK MegaO - kyattese 1:1

39e minuut.
Doeltrap. Kostelić met een harde bal richting middenveld. Nicholas kopt de bal weg. Imke rent richting de bal. Imke haalt uit met een fantastische trap. Kostelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

41e minuut.
Nicholas kopt de bal weg. Klungelig pakt Kumrovec de bal. Kapović rent richting de bal. Batko onderschept slim de pass. Batko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK MegaO 66%, kyattese 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK MegaO - kyattese 1:1

49e minuut.
Saarelainen rent richting de bal. Saarelainen geeft de bal voor. Kostelić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Imke bereikt de bal nog maar net als eerste. Imke schiet op doel. Paal!

64e minuut.
Razlog geeft de bal voor. Inworp. Saarelainen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Imke bereikt de bal nog maar net als eerste. Imke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Imke de bal. Imke haalt uit met een fantastische trap. Kostelić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Zisiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zisiadis geeft een hoge lob. Iacchetti kopt de bal weg. Batko rent richting de bal. Batko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Batko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostelić bokst de bal weg. Batko bereikt de bal nog maar net als eerste. Batko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MegaO - kyattese 1:2

75e minuut.
Talijanac geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iacchetti met de inworp. Batko bereikt de bal nog maar net als eerste. Batko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Zisiadis geeft de bal voor. Nicholas probeert naar een medespeler te passen. Campise speelt de bal door. Iacchetti rent richting de bal. Iacchetti geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Kostelić speelt de bal door. Nicholas kopt de bal weg. Imke kan de bal niet met de borst controleren. Batko is nu in balbezit. Batko haalt uit met een fantastische trap. Kostelić bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jatak komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Radenkov passt de bal zonder na te denken. Saarelainen is nu in balbezit. Saarelainen probeert naar een medespeler te passen. Imke bereikt de bal nog maar net als eerste. Imke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NK MegaO - kyattese 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK MegaO 68%, kyattese 32%.
NK MegaO - kyattese 1:3