Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danmark U21 Venezuela U21
U21 ATT Tactiek Maria Luisa
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
48.9 gemiddelde waardering 52.6
good Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen good


3e minuut.
Finol rent richting de bal. Myllerup tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Finol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Myllerup speelt de bal door. Castro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Finol rent richting de bal. Finol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hegelund rent richting de bal. Sira rent richting de bal. Hegelund begaat een overtreding. Hegelund krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Arentoft heeft problemen om de bal te vangen. Utrera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Myllerup de bal. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Díaz passt de bal in één keer door. Vargas rent richting de bal. Bergmann maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bergmann moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bergmann schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz geeft een lange en hoge pass. Finol kopt de bal weg. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Sira is nu in balbezit. Sira passt de bal met de wreef. Vargas is nu in balbezit. Vargas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark U21 - Venezuela U21 0:1

33e minuut.
Díaz passt de bal in één keer door. Sira is nu in balbezit. Sira probeert naar een medespeler te passen. Vargas rent richting de bal. Vargas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Villalta geeft de bal voor. Utrera kopt de bal weg. Finol is nu in balbezit. Sira is nu in balbezit. Sira draait met de bal, schiet en ... Winthersen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark U21 - Venezuela U21 0:2

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vargas stond buitenspel. Dybdal komt het veld opgelopen. Rodríguez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark U21 60%, Venezuela U21 40%.
Danmark U21 - Venezuela U21 0:2

50e minuut.
Klungelig pakt Quiroz de bal. Hegelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz rent richting de bal. Bramming onderschept slim de pass. Bramming haalt uit met een fantastische trap. Rincón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Rebolledo neemt vlug de vrije trap. Vargas rent richting de bal. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel. Winthersen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark U21 - Venezuela U21 0:3

58e minuut.
Dybdal geeft een lange en hoge pass. Montenegro rent richting de bal. Montenegro geeft een hoge lob. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. Wessel komt het veld opgelopen. Boldt komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Castro met een sublieme pass. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark U21 - Venezuela U21 0:4

66e minuut.
Wessel rent richting de bal. Quiroz verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz geeft de bal voor. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro probeert naar een medespeler te passen. Vargas is nu in balbezit. Vargas schiet op doel. Winthersen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark U21 - Venezuela U21 0:5

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vera komt het veld opgelopen. Landaeta komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Díaz geeft de bal voor. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark U21 - Venezuela U21 0:6

76e minuut.
Sira is nu in balbezit. Sira passt de bal met de wreef. Landaeta rent richting de bal. Landaeta haalt uit met een fantastische trap. Winthersen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark U21 - Venezuela U21 0:7

79e minuut.
Gammelholm passt de bal in één keer door. Hegelund rent richting de bal. Hegelund geeft een lange en hoge pass. Wessel is nu in balbezit. Wessel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark U21 51%, Venezuela U21 49%.
Danmark U21 - Venezuela U21 0:7