Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poseidon Bodensee F.C. Lleida
eigene1 Tactiek K-1
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
34 gemiddelde waardering 66.2
average Schieten formidable
weak Passen outstanding
good Verdedigen formidable


1e minuut.
Rentsch met een sublieme pass. Shala is nu in balbezit. Gerlach onderschept slim de pass. Gerlach schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gerlach is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - F.C. Lleida 0:1

4e minuut.
Gerlach kopt de bal weg. Dabau is nu in balbezit. Daar is Dabau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dabau geeft een hoge lob. Gerlach springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Rentsch kopt de bal weg. Moisescu is nu in balbezit. Moisescu speelt de bal door. Dabau geeft de bal voor. Gerlach springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Montcada probeert naar een medespeler te passen. Soyez probeert naar een medespeler te passen. Taltavull is nu in balbezit. Taltavull geeft een hoge lob. Gerlach maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - F.C. Lleida 0:2

10e minuut.
Kern bereikt de bal nog maar net als eerste. Kern geeft de bal voor. Moisescu speelt de bal door. Dabau is nu in balbezit. Dabau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - F.C. Lleida 0:3

15e minuut.
Montcada onderschept slim de pass. Montcada passt de bal in één keer door. Dabau heeft problemen om de bal te vangen. Gerlach is nu in balbezit. Gerlach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - F.C. Lleida 0:4

18e minuut.
Gmür rent richting de bal. Soyez onderschept slim de pass. Soyez passt de bal zonder na te denken. Gerlach is nu in balbezit. Gerlach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - F.C. Lleida 0:5

19e minuut.
Dabau met de inworp. Cabanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanne geeft een hoge lob. Gerlach krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - F.C. Lleida 0:6

20e minuut.
Gmür rent richting de bal. Gmür passt de bal in één keer door. Taltavull is nu in balbezit. Taltavull geeft de bal voor. Gerlach springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - F.C. Lleida 0:7

23e minuut.
Reichen is nu in balbezit. Moisescu onderschept slim de pass. Moisescu met een sublieme pass. Taltavull bereikt de bal nog maar net als eerste. Taltavull draait met de bal, schiet en ... Steinegger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gerlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - F.C. Lleida 0:8

35e minuut.
Moisescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cabanne rent richting de bal. Cabanne met een sublieme pass. Dabau rent richting de bal. Dabau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Dabau bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Dabau de bal. Dabau probeert naar een medespeler te passen. Gerlach is nu in balbezit. Gerlach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - F.C. Lleida 0:9

39e minuut.
Montcada verovert de bal door een tackle van achteren. Montcada met een sublieme pass. Dabau rent richting de bal. Dabau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - F.C. Lleida 0:10

41e minuut.
Dabau geeft een lange en hoge pass. Gmür kopt de bal weg. Dabau controleert de bal met de borst. Dabau probeert naar een medespeler te passen. Cabanne geeft een hoge lob. Steinegger bokst de bal weg.

44e minuut.
Dabau is nu in balbezit. Dabau passt de bal in één keer door. Gerlach is nu in balbezit. Gerlach schiet op doel. Steinegger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - F.C. Lleida 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Bodensee 74%, F.C. Lleida 26%.
Poseidon Bodensee - F.C. Lleida 0:11

47e minuut.
Montcada bereikt de bal nog maar net als eerste. Montcada passt de bal in één keer door. Daar is Dabau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dabau geeft een lange en hoge pass. Gerlach krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Moisescu passt de bal in één keer door. Mendi verovert de bal door een tackle van achteren. Taltavull is nu in balbezit. Taltavull haalt uit met een fantastische trap. Steinegger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - F.C. Lleida 0:12

54e minuut.
Moisescu speelt de bal door. Soyez met een sublieme pass. Taltavull is nu in balbezit. Taltavull draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Shala kopt de bal weg. Soyez is nu in balbezit. Soyez passt de bal met de wreef. Taltavull rent richting de bal. Taltavull draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Dabau geeft een lange en hoge pass. Steinegger met een sublieme pass. Rentsch heeft problemen om de bal te vangen. Cabanne verovert de bal door een tackle van achteren. Cabanne geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Daar is Dabau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dabau speelt de bal door. Gerlach rent richting de bal. Gerlach schiet op doel. Steinegger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - F.C. Lleida 0:13

66e minuut.
Soyez is nu in balbezit. Taltavull bereikt de bal nog maar net als eerste. Taltavull geeft de bal voor. Gerlach maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Dabau heeft problemen om de bal te vangen. Dabau geeft een lange en hoge pass. Gerlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - F.C. Lleida 0:14

74e minuut.
Glambinskas kopt de bal weg. Soyez bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyez passt de bal in één keer door. Taltavull bereikt de bal nog maar net als eerste. Taltavull schiet op doel. Steinegger bokst de bal weg. Kern heeft problemen om de bal te vangen. Gerlach rent richting de bal. Gerlach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - F.C. Lleida 0:15

76e minuut.
Cabanne rent richting de bal. Cabanne passt de bal met de wreef. Taltavull is nu in balbezit. Taltavull geeft de bal voor. Gerlach springt en kopt de bal. Steinegger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eiger rent richting de bal. Gerlach onderschept slim de pass. Gerlach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - F.C. Lleida 0:16

80e minuut.
Dabau bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cabanne geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gerlach krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - F.C. Lleida 0:17

81e minuut.
Cabanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanne passt de bal met de wreef. Dabau rent richting de bal. Dabau haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - F.C. Lleida 0:18

84e minuut.
Dabau rent richting de bal. Dabau geeft de bal voor. Gerlach rent richting de bal. Gerlach haalt uit met een fantastische trap. Steinegger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - F.C. Lleida 0:19

89e minuut.
Soyez is nu in balbezit. Soyez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Taltavull de bal. Taltavull geeft een lange en hoge pass. Gerlach springt en kopt de bal. Steinegger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dabau bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - F.C. Lleida 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Bodensee 76%, F.C. Lleida 24%.
Poseidon Bodensee - F.C. Lleida 0:20