Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-23 19:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: México Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
México USA
NT stella Tactiek cio-523
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 5
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 3
75 gemiddelde waardering 72.5
formidable Schieten formidable
outstanding Passen excellent
brilliant Verdedigen incredible


5e minuut.
Santa Cruz passt de bal met de wreef. Loera bereikt de bal nog maar net als eerste. Loera passt de bal in één keer door. Morantes is nu in balbezit. Morantes schiet op doel. McCartney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Loera met een sublieme pass. Santa Cruz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parsons. Parsons krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Santa Cruz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Santa Cruz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Razov kan de bal niet met de borst controleren. Razov speelt de bal door. Araujo geeft een lange en hoge pass. Morantes krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
México - USA 1:0

10e minuut.
King kopt de bal weg. Valentino is nu in balbezit. Gutiérrez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valentino raakt geblesseerd tijdens het duel. Valentino legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
México - USA 1:1

11e minuut.
Arroyo passt de bal zonder na te denken. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lofton begaat een overtreding. Lofton krijgt een gele kaart.

19e minuut.
McCartney met een sublieme pass. Loera kopt de bal weg. Morantes is nu in balbezit. Morantes haalt uit met een fantastische trap. McCartney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
México - USA 2:1

22e minuut.
Morantes rent richting de bal. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Parsons krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Arroyo raakt geblesseerd tijdens het duel. Morantes legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Loera rent richting de bal. Loera passt de bal in één keer door. Morantes is nu in balbezit. Morantes draait met de bal, schiet en ... McCartney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: México 44%, USA 56%.
México - USA 2:1

49e minuut.
Valentino rent richting de bal. King is nu in balbezit. Calvo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calvo krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Tapia passt de bal met de wreef. Santa Cruz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kamler. Kamler krijgt een gele kaart. Santa Cruz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Santa Cruz kan niet meer verder spelen. Cariño komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda begaat een overtreding. Valentino raakt geblesseerd tijdens het duel. Valentino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gallardo rent richting de bal. King begaat een overtreding. King krijgt een gele kaart.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cano komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: México 45%, USA 55%.
México - USA 2:1