Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malaysia U21 Prathet Thai U21
Martinoo 532wing Tactiek 4-3-2-1- Zerpa
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
46.6 gemiddelde waardering 38.8
very good Schieten adequate
solid Passen weak
good Verdedigen adequate


2e minuut.
bin Hamzan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hamzan geeft een lange en hoge pass. Ahmad Arsidi speelt de bal door. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad haalt uit met een fantastische trap. Dongjia bokst de bal weg.

12e minuut.
Yau rent richting de bal. bin Halim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Halim met een sublieme pass. Nazwan Ibrahim rent richting de bal. Nazwan Ibrahim schiet op doel. Dongjia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
bin Mohd Derus kopt de bal weg. Ahmad Arsidi heeft problemen om de bal te vangen. bin Hamzan probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Saad rent richting de bal. bin Mohd Saad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is bin Ahmad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng met een sublieme pass. Bak is nu in balbezit. Bak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Meng speelt de bal door. Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fong met een sublieme pass. Bak is nu in balbezit. Bak draait met de bal, schiet en ... bin Husin bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meng zal de hoekschop nemen. Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Baigiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Baigiang draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Derus probeert de bal aan de voet te houden. bin Husin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia U21 - Prathet Thai U21 0:1

43e minuut.
Fong is nu in balbezit. bin Halim onderschept slim de pass. bin Halim probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Saad rent richting de bal. bin Mohd Saad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaysia U21 45%, Prathet Thai U21 55%.
Malaysia U21 - Prathet Thai U21 0:1

46e minuut.
Sundaravej komt het veld opgelopen. Anurak komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Siriwiboon passt de bal zonder na te denken. Anurak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anurak speelt de bal door. Sundaravej is nu in balbezit. Sundaravej haalt uit met een fantastische trap. bin Husin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia U21 - Prathet Thai U21 0:2

57e minuut.
Klungelig pakt bin Mohd Saad de bal. bin Mohd Saad passt de bal in één keer door. Ahmad Arsidi heeft problemen om de bal te vangen. Ahmad Arsidi geeft een hoge lob. Nazwan Ibrahim springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Baigiang bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hamzan verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hamzan passt de bal zonder na te denken. bin Mohd Saad rent richting de bal. bin Mohd Saad haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia U21 - Prathet Thai U21 1:2

66e minuut.
bin Halim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Halim speelt de bal door. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Malaysia U21 - Prathet Thai U21 2:2

67e minuut.
bin Jusoh geeft een lange en hoge pass. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Ahmad Arsidi passt de bal zonder na te denken. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
bin Halim rent richting de bal. bin Halim geeft een lange en hoge pass. Ahmad Arsidi kopt de bal weg. bin Mohd Saad heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohd Saad haalt uit met een fantastische trap. Dongjia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ahmad Arsidi komt het veld opgelopen. Boonkasemsanti komt het veld opgelopen. bin Yakub komt het veld opgelopen. bin Tuan Yahya komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaysia U21 36%, Prathet Thai U21 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malaysia U21 - Prathet Thai U21 2:2