Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-27 19:48
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nędza Team Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Nędza Team Row Rybnik 1987
111 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 23.7
weak Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Mularski is nu in balbezit. Mularski passt de bal in één keer door. Jańczyk probeert naar een medespeler te passen. Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk schiet op doel. Goluska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bzdęga de bal. Maleńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleńczuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Paciaciak rent richting de bal. Pestka rent richting de bal. Paciaciak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pestka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pestka met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szwaja bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Czarnik verovert de bal door een tackle van achteren. Orczykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Orczykowski passt de bal in één keer door. Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Orczykowski rent richting de bal. Orczykowski met een sublieme pass. Maleńczuk is nu in balbezit. Daar is Maleńczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maleńczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nędza Team - Row Rybnik 1987 1:0

32e minuut.
Pestka is nu in balbezit. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bzdęga raakt geblesseerd tijdens het duel. Paciaciak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Chodakiewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Włodyga met de inworp. Banaszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mularski met de inworp. Jańczyk is nu in balbezit. Jańczyk speelt de bal door. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nędza Team - Row Rybnik 1987 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nędza Team 43%, Row Rybnik 1987 57%.
Nędza Team - Row Rybnik 1987 2:0

48e minuut.
Orczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orczykowski passt de bal zonder na te denken. Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk haalt uit met een fantastische trap. Goluska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nędza Team - Row Rybnik 1987 3:0

63e minuut.
Osicki geeft een hoge lob. Chodakiewicz kopt de bal weg. Jańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Włodyga rent richting de bal. Włodyga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Orczykowski is nu in balbezit. Maleńczuk is nu in balbezit. Orczykowski is nu in balbezit. Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga schiet op doel. Goluska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nędza Team - Row Rybnik 1987 4:0

75e minuut.
Orczykowski kopt de bal weg. Bystrowski geeft een lange en hoge pass. Płocki probeert de bal aan de voet te houden. Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nędza Team - Row Rybnik 1987 5:0

87e minuut.
Płocki verovert de bal door een tackle van achteren. Płocki geeft de bal voor. Paciaciak is nu in balbezit. Orczykowski rent richting de bal. Orczykowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nędza Team - Row Rybnik 1987 6:0

88e minuut.
Paciaciak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bałdys komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nędza Team 31%, Row Rybnik 1987 69%.
Nędza Team - Row Rybnik 1987 6:0