Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batitrakyaspor Force A.O.
1:) Tactiek New 433
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
50.8 gemiddelde waardering 43
solid Schieten adequate
very good Passen adequate
solid Verdedigen good


6e minuut.
Košinas passt de bal met de wreef. Terlouw is nu in balbezit. Met opzet legt Mistrz zijn tegenspeler op de grond. Mistrz krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Marsilia geeft een hoge lob. Asilkurt is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Käi ... Strafschop! Käi krijgt een gele kaart. Asilkurt moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Asilkurt kan niet meer verder spelen. Gray komt het veld opgelopen. Pişkin neemt de penalty, wat een uithaal! Kawulok bokst de bal weg.

20e minuut.
Dubicki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Herren is nu in balbezit. Gray verovert de bal door een tackle van achteren. Gray schiet op doel. Kawulok probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sandu rent richting de bal. Sandu passt de bal zonder na te denken. Marsilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsilia geeft een hoge lob. Gray maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Košinas kopt de bal weg. Käi is nu in balbezit. Gray onderschept slim de pass. Gray haalt uit met een fantastische trap. Kawulok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Force A.O. 1:0

27e minuut.
Crisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisan geeft de bal voor. Guguła rent richting de bal. Guguła geeft een lange en hoge pass. Gray krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Force A.O. 2:0

32e minuut.
Pişkin verovert de bal door een tackle van achteren. Herren is nu in balbezit. Herren passt de bal in één keer door. Pişkin rent richting de bal. Pişkin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Košinas geeft een hoge lob. Duque Gancedo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Terlouw maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Gray de bal. Gray schiet op doel. Kawulok bokst de bal weg.

37e minuut.
Öğenç probeert naar een medespeler te passen. Daar is Herren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gray is nu in balbezit. Gray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batitrakyaspor 32%, Force A.O. 68%.
Batitrakyaspor - Force A.O. 2:0

47e minuut.
Marsilia rent richting de bal. Marsilia geeft de bal voor. Daar is Crisan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pişkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişkin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sandu rent richting de bal. Sandu geeft een lange en hoge pass. Gray kopt de bal weg. Marsilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsilia geeft een lange en hoge pass. Kawulok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gray maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Force A.O. 3:0

63e minuut.
Sandu met een sublieme pass. Marsilia is nu in balbezit. Marsilia geeft de bal voor. Gray springt en kopt de bal. Kawulok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Force A.O. 4:0

75e minuut.
Marsilia geeft een hoge lob. Pişkin rent richting de bal. Košinas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Košinas krijgt een gele kaart. Pişkin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gray legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kawulok bokst de bal weg. Gray is nu in balbezit. Gray schiet op doel. Kawulok bokst de bal weg.

76e minuut.
Käi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Guguła de bal. Guguła passt de bal met de wreef. Marsilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsilia geeft een hoge lob. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Crisan is nu in balbezit. Crisan geeft een lange en hoge pass. Marsilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsilia geeft de bal voor. Pişkin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Force A.O. 5:0

88e minuut.
Dubicki geeft een hoge lob. Loubet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marsilia is nu in balbezit. Marsilia geeft de bal voor. Gray maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Force A.O. 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batitrakyaspor 32%, Force A.O. 68%.
Batitrakyaspor - Force A.O. 6:0