Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drosia F C. Darmeni.fc
YTB Tactiek 12345
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.2 gemiddelde waardering 60.5
zwak Schieten wonderbaarlijk
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Negoiu rent richting de bal. Bringnäs verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Álvarez is nu in balbezit. Bringnäs verovert de bal door een tackle van achteren. Bringnäs haalt uit met een fantastische trap. Zekić bokst de bal weg.

3e minuut.
Niewczas met een sublieme pass. Thorning probeert naar een medespeler te passen. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński schiet op doel. Mesa probeert de bal aan de voet te houden. Suwalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Bazelewski passt de bal in één keer door. Sollinger is nu in balbezit. Sollinger speelt de bal door. Bringnäs is nu in balbezit. Bringnäs draait met de bal, schiet en ... Zekić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Covrig geeft de bal voor. Kempiński is nu in balbezit. Covrig schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Covrig krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Niewczas kopt de bal weg. Čechal probeert de bal met de borst te controleren. Čechal passt de bal met de wreef. Majda is nu in balbezit. Majda draait met de bal, schiet en ... Zekić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Fijał onderschept slim de pass. Fijał geeft de bal voor. Inworp. Ayala met de inworp. Čechal geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bringnäs de bal. Bringnäs haalt uit met een fantastische trap. Zekić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Darmeni.fc 0:1

15e minuut.
Bringnäs kan de bal niet met de borst controleren. Saari is nu in balbezit. Bringnäs onderschept slim de pass. Bringnäs draait met de bal, schiet en ... Zekić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Darmeni.fc 0:2

18e minuut.
Čechal probeert naar een medespeler te passen. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala met een sublieme pass. Majda bereikt de bal nog maar net als eerste. Majda haalt uit met een fantastische trap. Zekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sollinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bazelewski met een sublieme pass. Ayala is nu in balbezit. Ayala geeft de bal voor. Zekić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bringnäs is nu in balbezit. Bringnäs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Darmeni.fc 0:3

25e minuut.
Bazelewski passt de bal in één keer door. Sollinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Sollinger probeert naar een medespeler te passen. Majda bereikt de bal nog maar net als eerste. Majda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ayala is nu in balbezit. Ayala geeft de bal voor. Bringnäs kopt de bal weg. Klungelig pakt Majda de bal. Majda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bazelewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sollinger rent richting de bal. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sollinger verovert de bal door een tackle van achteren. Sollinger geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Darmeni.fc 0:4

42e minuut.
Čechal verovert de bal door een tackle van achteren. Ayala speelt de bal door. Majda bereikt de bal nog maar net als eerste. Majda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Bazelewski geeft een hoge lob. Bringnäs geeft een hoge lob. Ayala kopt de bal weg. Majda is nu in balbezit. Majda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Núñez komt het veld opgelopen. Calinovschi komt het veld opgelopen. Solymosi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drosia F C. 68%, Darmeni.fc 32%.
Drosia F C. - Darmeni.fc 0:4

46e minuut.
Bringnäs kopt de bal weg. Klungelig pakt Fredyk de bal. Majda bereikt de bal nog maar net als eerste. Majda draait met de bal, schiet en ... Zekić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Darmeni.fc 0:5

48e minuut.
Ayala kopt de bal weg. Majda rent richting de bal. Klungelig pakt Majda de bal. Majda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Darmeni.fc 0:6

51e minuut.
Thorning bereikt de bal nog maar net als eerste. Sollinger rent richting de bal. Sollinger passt de bal met de wreef. Bringnäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bringnäs draait met de bal, schiet en ... Zekić bokst de bal weg. Majda is nu in balbezit. Majda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Darmeni.fc 0:7

55e minuut.
Ayala verovert de bal door een tackle van achteren. Ayala speelt de bal door. Solymosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Majda verovert de bal door een tackle van achteren. Majda schiet op doel. Zekić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bazelewski verovert de bal door een tackle van achteren. Bazelewski geeft een lange en hoge pass. Bringnäs is nu in balbezit. Bringnäs haalt uit met een fantastische trap. Zekić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Darmeni.fc 0:8

62e minuut.
Klungelig pakt Kempiński de bal. de Morais bereikt de bal nog maar net als eerste. de Morais geeft een lange en hoge pass. Bringnäs is nu in balbezit. Bringnäs schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Sollinger rent richting de bal. Sollinger passt de bal zonder na te denken. Bringnäs rent richting de bal. Bringnäs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Darmeni.fc 0:9

67e minuut.
Majda schiet op doel. Doeltrap. Zekić trapt de bal weg van het doel. Čechal kopt de bal weg. Daar is Majda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Negoiu rent richting de bal. Sollinger verovert de bal door een tackle van achteren. Sollinger passt de bal zonder na te denken. Bringnäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bringnäs draait met de bal, schiet en ... Zekić bokst de bal weg.

79e minuut.
Sollinger probeert naar een medespeler te passen. Bazelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazelewski geeft de bal voor. Bringnäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bringnäs haalt uit met een fantastische trap. Zekić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Thorning controleert de bal met de borst. Mesa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kempiński. Kempiński krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Klungelig pakt Polyakov de bal. Bringnäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bringnäs passt de bal zonder na te denken. Majda rent richting de bal. Majda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sollinger is nu in balbezit. Sollinger geeft de bal voor. Bringnäs rent richting de bal. Bringnäs schiet op doel. Zekić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Darmeni.fc 0:10

90e minuut.
Čechal bereikt de bal nog maar net als eerste. Calinovschi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Čechal raakt geblesseerd tijdens het duel. Čechal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bringnäs krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Darmeni.fc 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drosia F C. 69%, Darmeni.fc 31%.
Drosia F C. - Darmeni.fc 0:11