Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Force A.O. ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο
DEFF Tactiek τούμπα
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
41.8 gemiddelde waardering 34
good Schieten adequate
average Passen adequate
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Oğuztürk geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Albrici stond buitenspel. Käi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Duque Gancedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque Gancedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Prutton heeft problemen om de bal te vangen. van den Hoogenband probeert naar een medespeler te passen. Duque Gancedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Duque Gancedo de bal. Duque Gancedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Force A.O. - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 1:0

11e minuut.
Košinas onderschept slim de pass. Košinas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Loubet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loubet met een sublieme pass. Duque Gancedo is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Oğuztürk geeft een lange en hoge pass. Herren geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Košinas de bal. Wahl rent richting de bal. Wahl geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Loubet kopt de bal weg. van den Hoogenband bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Hoogenband passt de bal zonder na te denken. Duque Gancedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque Gancedo schiet op doel. Bułajewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force A.O. 54%, ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 46%.
Force A.O. - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 1:0

49e minuut.
Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz passt de bal in één keer door. Duque Gancedo is nu in balbezit. Duque Gancedo draait met de bal, schiet en ... Bułajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force A.O. - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 2:0

53e minuut.
Košinas verovert de bal door een tackle van achteren. Košinas passt de bal in één keer door. Duque Gancedo is nu in balbezit. Duque Gancedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Force A.O. - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 3:0

63e minuut.
Herren onderschept slim de pass. Herren geeft de bal voor. Linowski heeft problemen om de bal te vangen. Duque Gancedo is nu in balbezit. Duque Gancedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Force A.O. - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 4:0

79e minuut.
Rosales is nu in balbezit. van den Hoogenband verovert de bal door een tackle van achteren. van den Hoogenband met een sublieme pass. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz schiet op doel. Bułajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duque Gancedo is nu in balbezit. Duque Gancedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Force A.O. - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 5:0

85e minuut.
Buitenspel voor Albrici. Goede buitenspelval van de verdediging. Käi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Boros heeft problemen om de bal te vangen. Mistrz rent richting de bal. Mistrz schiet op doel. Bułajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force A.O. 37%, ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 63%.
Force A.O. - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 5:0