Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batitrakyaspor 1907.fc
alt lig Tactiek deep
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
12 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 42.8
good Schieten adequate
very good Passen good
solid Verdedigen good


6e minuut.
Kroger speelt de bal door. Laranjeiro is nu in balbezit. Terlouw schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Laranjeiro roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Laranjeiro kan niet meer verder spelen. Coxa komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Kerker geeft een hoge lob. Zarco probeert de bal met de borst te controleren. Terlouw geeft de bal voor. Pacuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacuda haalt uit met een fantastische trap. Altındemir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Kroger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroger geeft de bal voor. Ottaviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottaviano haalt uit met een fantastische trap. Altındemir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - 1907.fc 1:0

31e minuut.
Gray draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Altındemir met een harde bal richting middenveld. Daar is Gray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gray rent richting de bal. Kerker is nu in balbezit. Yemyeşil verovert de bal door een tackle van achteren. Yemyeşil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lemonis passt de bal zonder na te denken. Kilimcioğlu rent richting de bal. Dubicki begaat een overtreding. Dubicki krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Guguła is nu in balbezit. Guguła geeft de bal voor. Daar is Kerker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gray is nu in balbezit. Gray speelt de bal door. Ottaviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottaviano haalt uit met een fantastische trap. Altındemir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - 1907.fc 2:0

45e minuut.
Kroger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batitrakyaspor 32%, 1907.fc 68%.
Batitrakyaspor - 1907.fc 2:0

46e minuut.
Sandu verovert de bal door een tackle van achteren. Gray rent richting de bal. Gray passt de bal zonder na te denken. Ottaviano is nu in balbezit. Ottaviano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pacuda is nu in balbezit. Pacuda haalt uit met een fantastische trap. Altındemir bokst de bal weg.

49e minuut.
Terlouw kopt de bal weg. Ayada heeft problemen om de bal te vangen. Yemyeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemyeşil schiet op doel. Altındemir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - 1907.fc 3:0

51e minuut.
Dubicki onderschept slim de pass. Guguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilimcioğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kilimcioğlu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

52e minuut.
Gray passt de bal met de wreef. Pacuda rent richting de bal. Pacuda passt de bal zonder na te denken. Yemyeşil rent richting de bal. Yemyeşil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Küllüoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Ottaviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ottaviano de bal. Ottaviano draait met de bal, schiet en ... Altındemir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - 1907.fc 4:0

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Jeftović de bal onder controle te krijgen. Guguła probeert naar een medespeler te passen. Yemyeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemyeşil haalt uit met een fantastische trap. Altındemir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - 1907.fc 5:0

66e minuut.
Coxa is nu in balbezit. Dubicki verovert de bal door een tackle van achteren. Dubicki geeft een hoge lob. Pacuda is nu in balbezit. Pacuda haalt uit met een fantastische trap. Altındemir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pacuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacuda draait met de bal, schiet en ... Altındemir probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - 1907.fc 6:0

74e minuut.
Malino passt de bal met de wreef. Yemyeşil rent richting de bal. Pacuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacuda schiet op doel. Altındemir maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Yemyeşil rent richting de bal. Küllüoğlu is nu in balbezit. Ottaviano verovert de bal door een tackle van achteren. Ottaviano draait met de bal, schiet en ... Altındemir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - 1907.fc 7:0

82e minuut.
Gray is nu in balbezit. Klungelig pakt Gray de bal. Gray passt de bal met de wreef. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - 1907.fc 8:0

84e minuut.
Pacuda passt de bal met de wreef. Guguła rent richting de bal. Guguła heeft problemen om de bal te vangen. Guguła geeft een lange en hoge pass. Yemyeşil maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Gray passt de bal zonder na te denken. Pacuda is nu in balbezit. Pacuda passt de bal zonder na te denken. Ottaviano rent richting de bal. Ottaviano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sandu kopt de bal weg. Gray met een sublieme pass. Klungelig pakt Yemyeşil de bal. Ottaviano rent richting de bal. Ottaviano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pacuda geeft een lange en hoge pass. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray passt de bal met de wreef. Ottaviano rent richting de bal. Ottaviano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batitrakyaspor 21%, 1907.fc 79%.
Batitrakyaspor - 1907.fc 8:0