Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο Darmeni.fc
τούμπα Tactiek 12345
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 59.9
good Schieten outstanding
solid Passen excellent
good Verdedigen solid


3e minuut.
Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii passt de bal zonder na te denken. Sollinger probeert naar een medespeler te passen. Bringnäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bringnäs schiet op doel. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Nedeljkov is nu in balbezit. Bazelewski geeft een lange en hoge pass. Bringnäs kan de bal niet met de borst controleren. Bringnäs draait met de bal, schiet en ... Petronovics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Darmeni.fc 0:1

6e minuut.
Pastva controleert de bal met de borst. Ayala met een sublieme pass. Bazelewski is nu in balbezit. Bazelewski geeft een hoge lob. Majda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ayala rent richting de bal. Ayala passt de bal zonder na te denken. Bazelewski speelt de bal door. Bringnäs rent richting de bal. Bringnäs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Oğuztürk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayala speelt de bal door. Majda rent richting de bal. Majda haalt uit met een fantastische trap. Petronovics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Darmeni.fc 0:2

15e minuut.
Daeseleire passt de bal met de wreef. Oğuztürk rent richting de bal. Majda bereikt de bal nog maar net als eerste. Majda schiet op doel. Petronovics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Darmeni.fc 0:3

18e minuut.
Chrupek passt de bal met de wreef. Daeseleire probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ayala verovert de bal door een tackle van achteren. Čechal bereikt de bal nog maar net als eerste. Čechal speelt de bal door. Bringnäs rent richting de bal. Bringnäs haalt uit met een fantastische trap. Petronovics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Pastva bereikt de bal nog maar net als eerste. Čechal onderschept slim de pass. Čechal probeert naar een medespeler te passen. Majda is nu in balbezit. Majda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 53%, Darmeni.fc 47%.
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Darmeni.fc 0:3

49e minuut.
Canal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bringnäs verovert de bal door een tackle van achteren. Bringnäs passt de bal met de wreef. Majda bereikt de bal nog maar net als eerste. Majda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ayala is nu in balbezit. Ayala probeert naar een medespeler te passen. Majda rent richting de bal. Majda schiet op doel. Petronovics werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bringnäs rent richting de bal. Bringnäs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Darmeni.fc 0:4

61e minuut.
Oğuztürk is nu in balbezit. Čechal rent richting de bal. Čechal speelt de bal door. Ayala rent richting de bal. Ayala speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Anghelinii met een sublieme pass. Covrig geeft een hoge lob. Ayala geeft een hoge lob. Klungelig pakt Majda de bal. Majda draait met de bal, schiet en ... Petronovics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Bazelewski kan de bal niet met de borst controleren. Chrupek is nu in balbezit. Chrupek speelt de bal door. Daeseleire heeft problemen om de bal te vangen. Daeseleire haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Bringnäs probeert naar een medespeler te passen. Majda is nu in balbezit. Oğuztürk rent richting de bal. Majda onderschept slim de pass. Majda draait met de bal, schiet en ... Petronovics bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 57%, Darmeni.fc 43%.
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Darmeni.fc 0:4