Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Force A.O. Drosia F C.
New 433 Tactiek YTB
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
44.5 gemiddelde waardering 38.8
good Schieten weak
adequate Passen average
good Verdedigen good


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Polyakov de bal onder controle te krijgen. Fijał bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijał geeft de bal voor. Loubet bereikt de bal nog maar net als eerste. Loubet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Hùng Dũng passt de bal in één keer door. Polyakov speelt de bal door. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Force A.O. - Drosia F C. 0:1

14e minuut.
Saari bereikt de bal nog maar net als eerste. Saari geeft een lange en hoge pass. van den Hoogenband rent richting de bal. van den Hoogenband geeft de bal voor. Loubet springt en kopt de bal. Zekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Kaup verovert de bal door een tackle van achteren. Kaup met een sublieme pass. Loubet bereikt de bal nog maar net als eerste. Loubet draait met de bal, schiet en ... Zekić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Núñez komt het veld opgelopen. Calinovschi komt het veld opgelopen. Ximenez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force A.O. 41%, Drosia F C. 59%.
Force A.O. - Drosia F C. 0:1

51e minuut.
Öğenç geeft een hoge lob. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez geeft een hoge lob. Thorning rent richting de bal. Thorning haalt uit met een fantastische trap. Kawulok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Inworp. Núñez met de inworp. Polyakov met een sublieme pass. Núñez is nu in balbezit. Núñez geeft de bal voor. Kawulok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force A.O. 52%, Drosia F C. 48%.
Force A.O. - Drosia F C. 0:1