Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο Batitrakyaspor
τούμπα Tactiek alt lig
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
43.8 gemiddelde waardering 41.5
good Schieten good
very good Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Ottaviano rent richting de bal. Canal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ottaviano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zalluhoğlu met een snel genomen vrije trap. Pacuda springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kosztolányi kopt de bal weg. Hajas heeft problemen om de bal te vangen. Hajas passt de bal zonder na te denken. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Batitrakyaspor 1:0

18e minuut.
Schubert speelt de bal door. Hajas heeft problemen om de bal te vangen. Dubicki onderschept slim de pass. Dubicki geeft een lange en hoge pass. Pacuda kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Terlouw geeft een hoge lob. Ottaviano kopt de bal weg. Guguła speelt de bal door. Pacuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacuda geeft een lange en hoge pass. Petronovics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Batitrakyaspor 1:1

24e minuut.
Hajas verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sandu. Hajas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schubert zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kosztolányi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Nedeljkov verovert de bal door een tackle van achteren. Nedeljkov geeft de bal voor. Hajas kopt de bal weg. Sandu probeert de bal met de borst te controleren. Sandu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Guguła is nu in balbezit. Guguła met een sublieme pass. Ottaviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil draait met de bal, schiet en ... Petronovics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Hajas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Włostowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 52%, Batitrakyaspor 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Batitrakyaspor 1:1

62e minuut.
Kibar geeft de bal voor. Oğuztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Guguła verovert de bal door een tackle van achteren. Guguła draait met de bal, schiet en ... Petronovics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Nedeljkov heeft problemen om de bal te vangen. Zalluhoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalluhoğlu passt de bal zonder na te denken. Ottaviano is nu in balbezit. Ottaviano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Linowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Prutton komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pol geeft de bal voor. Pastva rent richting de bal. Kibar begaat een overtreding. Kibar krijgt een gele kaart. Pastva raakt geblesseerd tijdens het duel. Chrupek met een snel genomen vrije trap. Pastva rent richting de bal. Pastva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Terlouw speelt de bal door. Guguła probeert naar een medespeler te passen. Yemyeşil heeft problemen om de bal te vangen. Pacuda is nu in balbezit. Pacuda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schubert met een sublieme pass. Pol rent richting de bal. Pol geeft een hoge lob. Shevley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 50%, Batitrakyaspor 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Batitrakyaspor 1:1