Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1907.fc Drosia F C.
deep Tactiek YTB
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
43.1 gemiddelde waardering 38.9
solid Schieten average
good Passen average
average Verdedigen good


17e minuut.
Buitenspel voor Lemonis. Goede buitenspelval van de verdediging. Fredyk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kerker heeft problemen om de bal te vangen. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1907.fc - Drosia F C. 0:1

28e minuut.
Daar is Hùng Dũng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hùng Dũng passt de bal zonder na te denken. Saari geeft de bal voor. Kempiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempiński schiet op doel. Altındemir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Núñez is nu in balbezit. Núñez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
1907.fc - Drosia F C. 0:2

43e minuut.
Saari rent richting de bal. Saari speelt de bal door. Hùng Dũng is nu in balbezit. Hùng Dũng geeft een lange en hoge pass. Altındemir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1907.fc - Drosia F C. 0:3

44e minuut.
Jeftović speelt de bal door. Kilimcioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Pałkowski onderschept slim de pass. Kempiński rent richting de bal. Kempiński draait met de bal, schiet en ... Altındemir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1907.fc 59%, Drosia F C. 41%.
1907.fc - Drosia F C. 0:3

46e minuut.
Niewczas komt het veld opgelopen. Thorning komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez geeft een hoge lob. Hùng Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng Dũng geeft een hoge lob. Kempiński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
1907.fc - Drosia F C. 0:4

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jakirović komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ruiz Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Álvarez geeft de bal voor. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński schiet op doel. Altındemir probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Núñez de bal. Jakirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakirović speelt de bal door. Tuvaoğlu is nu in balbezit. Tuvaoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kempiński stond buitenspel. Andreasen komt het veld opgelopen. Kolašinac komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Saari met de inworp. Hùng Dũng speelt de bal door. Klungelig pakt Jeftović de bal. Thorning bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorning draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Jeftović geeft de bal voor. Jakirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakirović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Andreasen de bal. Andreasen haalt uit met een fantastische trap. Zekić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Ximenez komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Jakirović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tan de bal. Tan geeft een lange en hoge pass. Andreasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreasen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1907.fc 54%, Drosia F C. 46%.
1907.fc - Drosia F C. 0:4