Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Force A.O. 1907.fc
New 433 Tactiek deep
54% Balbezit 46%
58% Spel op eigen helft 42%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
43.3 gemiddelde waardering 42.7
solide Schieten solide
redelijk Passen goed
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Turan verovert de bal door een tackle van achteren. van den Hoogenband begaat een overtreding. Turan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kilimcioğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Herren rent richting de bal. Lemonis verovert de bal door een tackle van achteren. Kawulok bokst de bal weg. Lemonis is nu in balbezit. Lemonis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Force A.O. - 1907.fc 0:1

12e minuut.
Košinas rent richting de bal. Mistrz is nu in balbezit. Jakirović begaat een overtreding. Jakirović krijgt een gele kaart.

15e minuut.
van den Hoogenband zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Käi geeft een hoge lob. Loubet rent richting de bal. Duque Gancedo rent richting de bal. Duque Gancedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duque Gancedo rent richting de bal. Duque Gancedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Jeftović passt de bal zonder na te denken. Jakirović rent richting de bal. Jakirović passt de bal zonder na te denken. Tuvaoğlu rent richting de bal. Tuvaoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Force A.O. - 1907.fc 0:2

31e minuut.
Tuvaoğlu rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jakirović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tuvaoğlu springt en kopt de bal. Herren heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Crisan geeft de bal voor. Inworp. Jakirović met de inworp. Küllüoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Küllüoğlu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lemonis rent richting de bal. Lemonis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Force A.O. - 1907.fc 0:3

35e minuut.
Jakirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakirović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Herren de bal. Lemonis is nu in balbezit. Lemonis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Küllüoğlu is nu in balbezit. Küllüoğlu geeft de bal voor. Košinas met een sublieme pass. Mistrz controleert de bal met de borst. Mistrz haalt uit met een fantastische trap. Altındemir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Klungelig pakt Košinas de bal. Koryzna rent richting de bal. Koryzna geeft de bal voor. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Force A.O. - 1907.fc 1:3

41e minuut.
Daar is Košinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Košinas passt de bal met de wreef. Duque Gancedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque Gancedo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Force A.O. - 1907.fc 2:3

43e minuut.
van den Hoogenband rent richting de bal. van den Hoogenband probeert naar een medespeler te passen. Kerker is nu in balbezit. Duque Gancedo verovert de bal door een tackle van achteren. Duque Gancedo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duque Gancedo is nu in balbezit. Duque Gancedo schiet op doel. Altındemir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force A.O. 61%, 1907.fc 39%.
Force A.O. - 1907.fc 2:3

48e minuut.
Käi passt de bal met de wreef. Loubet rent richting de bal. van den Hoogenband met een sublieme pass. Duque Gancedo rent richting de bal. Duque Gancedo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Loubet rent richting de bal. Loubet schiet op doel. Altındemir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Force A.O. - 1907.fc 3:3

51e minuut.
van den Hoogenband geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Loubet stond buitenspel. Tan neemt vlug de vrije trap. Lemonis rent richting de bal. Lemonis draait met de bal, schiet en ... Kawulok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna passt de bal met de wreef. van den Hoogenband is nu in balbezit. van den Hoogenband draait met de bal, schiet en ... Altındemir probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Košinas speelt de bal door. Mistrz rent richting de bal. Kilimcioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque Gancedo onderschept slim de pass. Duque Gancedo haalt uit met een fantastische trap. Altındemir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Loubet rent richting de bal. Loubet haalt uit met een fantastische trap. Altındemir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force A.O. - 1907.fc 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force A.O. 55%, 1907.fc 45%.
Force A.O. - 1907.fc 4:3