Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drosia F C. ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο
YTB Tactiek τούμπα
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
38.9 gemiddelde waardering 46.9
average Schieten solid
average Passen very good
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Kempiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Thorning, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kosztolányi. Thorning roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Thorning kan niet meer verder spelen. Pałkowski komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Polyakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyakov passt de bal in één keer door. Kempiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkowski is nu in balbezit. Pałkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Saari is nu in balbezit. Saari geeft de bal voor. Kempiński rent richting de bal. Kempiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 1:0

16e minuut.
Pałkowski is nu in balbezit. Pałkowski probeert naar een medespeler te passen. Linowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempiński onderschept slim de pass. Kempiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 2:0

30e minuut.
Pol rent richting de bal. Niewczas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schubert zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kosztolányi krijgt zijn hoofd ertegen. Zekić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drosia F C. 47%, ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 53%.
Drosia F C. - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 2:0

46e minuut.
Núñez komt het veld opgelopen. Solymosi komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Pastva passt de bal met de wreef. Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol geeft een lange en hoge pass. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Hùng Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng Dũng geeft een hoge lob. Linowski probeert de bal aan de voet te houden. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Núñez rent richting de bal. Polyakov is nu in balbezit. Polyakov speelt de bal door. Pałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Saari geeft een hoge lob. Daar is Solymosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pol rent richting de bal. Pol draait met de bal, schiet en ... Zekić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 2:1

79e minuut.
Solymosi heeft problemen om de bal te vangen. Pol is nu in balbezit. Pol geeft de bal voor. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drosia F C. - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 2:2

85e minuut.
Saari geeft een hoge lob. Oğuztürk geeft een hoge lob. Daeseleire met een sublieme pass. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Nedeljkov kan de bal niet met de borst controleren. Núñez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nedeljkov. Núñez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drosia F C. 57%, ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Drosia F C. - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 2:2