Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-30 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
USA El Salvador
cio-523 Tactiek new 3
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
72 gemiddelde waardering 68.7
formidable Schieten excellent
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


6e minuut.
de Mello geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bobo de bal. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez haalt uit met een fantastische trap. McCartney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - El Salvador 0:1

15e minuut.
Parrish kopt de bal weg. Daar is Rodriguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. King onderschept slim de pass. King draait met de bal, schiet en ... Hernandez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USA - El Salvador 1:1

26e minuut.
Lofton onderschept slim de pass. Colunga verovert de bal door een tackle van achteren. Colunga geeft de bal voor. Montaner is nu in balbezit. Montaner draait met de bal, schiet en ... McCartney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Mariona geeft een lange en hoge pass. Montaner kopt de bal weg. Chávez is nu in balbezit. Chávez haalt uit met een fantastische trap. McCartney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - El Salvador 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 50%, El Salvador 50%.
USA - El Salvador 1:2

47e minuut.
Chávez is nu in balbezit. Montaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobrega onderschept slim de pass. Mariona onderschept slim de pass. Mariona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Lofton rent richting de bal. Lofton geeft de bal voor. Parrish is nu in balbezit. King is nu in balbezit. King haalt uit met een fantastische trap. Hernandez bokst de bal weg.

79e minuut.
Renderos Iraheta kopt de bal weg. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland passt de bal zonder na te denken. King rent richting de bal. King schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 38%, El Salvador 62%.
USA - El Salvador 1:2