Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-03 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: kms Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
kms Havelock Hedgehogs
cemil Tactiek Blitz
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 29.7
excellent Schieten weak
solid Passen average
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Nemehlo met een sublieme pass. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa speelt de bal door. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Erostarbe Tubilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Omassi passt de bal in één keer door. Szita is nu in balbezit. Szita met een sublieme pass. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Havelock Hedgehogs 1:0

10e minuut.
Szoboszlay passt de bal in één keer door. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szita rent richting de bal. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Fillon de bal. Pawliszyn onderschept slim de pass. Pawliszyn met een sublieme pass. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Erostarbe Tubilla probeert wanhopig de bal te grijpen. Szita bereikt de bal nog maar net als eerste. Szita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Szita probeert naar een medespeler te passen. Huentemilla is nu in balbezit. Stokłosa verovert de bal door een tackle van achteren. Stokłosa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Huentemilla met een harde bal richting middenveld. Szoboszlay is nu in balbezit. Szoboszlay passt de bal met de wreef. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Erostarbe Tubilla bokst de bal weg.

20e minuut.
Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa passt de bal in één keer door. Szita rent richting de bal. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Havelock Hedgehogs 2:0

21e minuut.
Bruat geeft de bal voor. Inworp. Szoboszlay met een snelle inworp. Sadłowski heeft problemen om de bal te vangen. Sadłowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ngo is nu in balbezit. Sadłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sadłowski passt de bal met de wreef. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bruat probeert naar een medespeler te passen. Szoboszlay is nu in balbezit. Szoboszlay passt de bal met de wreef. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Erostarbe Tubilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Havelock Hedgehogs 3:0

28e minuut.
Sieloff is nu in balbezit. Sieloff geeft een lange en hoge pass. Bruat controleert de bal met de borst. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Havelock Hedgehogs 4:0

34e minuut.
Inworp. Szoboszlay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. Ngo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rákóczi zal de hoekschop nemen. Sadłowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Erostarbe Tubilla bokst de bal weg.

34e minuut.
Martinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinek geeft de bal voor. Pawliszyn probeert naar een medespeler te passen. Szita rent richting de bal. Szita geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Szita probeert naar een medespeler te passen. Sadłowski heeft problemen om de bal te vangen. Sadłowski speelt de bal door. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Huentemilla raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nicolazzi komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Nicolazzi heeft problemen om de bal te vangen. Nicolazzi geeft de bal voor. Sieloff kopt de bal weg. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Havelock Hedgehogs 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 31%, Havelock Hedgehogs 69%.
kms - Havelock Hedgehogs 5:0

48e minuut.
Rákóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sieloff. Rákóczi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Avar met een snel genomen vrije trap. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski passt de bal in één keer door. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Havelock Hedgehogs 6:0

53e minuut.
Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa probeert naar een medespeler te passen. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Erostarbe Tubilla probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Nicolazzi de bal. Erostarbe Tubilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Bruat speelt de bal door. Rákóczi probeert naar een medespeler te passen. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa schiet op doel. Erostarbe Tubilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Havelock Hedgehogs 7:0

58e minuut.
Gąsior is nu in balbezit. Gąsior passt de bal in één keer door. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Erostarbe Tubilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Havelock Hedgehogs 8:0

60e minuut.
Avar geeft een lange en hoge pass. Stokłosa is nu in balbezit. Ngo is nu in balbezit. Stokłosa verovert de bal door een tackle van achteren. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Erostarbe Tubilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Szita probeert naar een medespeler te passen. Rákóczi met een sublieme pass. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap. Erostarbe Tubilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Havelock Hedgehogs 9:0

68e minuut.
Stokłosa is nu in balbezit. Nicolazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Szita rent richting de bal. Szita passt de bal zonder na te denken. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Havelock Hedgehogs 10:0

72e minuut.
Pawliszyn rent richting de bal. Gąsior begaat een overtreding. Pawliszyn raakt geblesseerd tijdens het duel. Pawliszyn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bruat de bal. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Erostarbe Tubilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Havelock Hedgehogs 11:0

73e minuut.
Østenstad bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szoboszlay met een snelle inworp. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Szita passt de bal met de wreef. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa passt de bal zonder na te denken. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Erostarbe Tubilla met een harde bal richting middenveld. Rákóczi kopt de bal weg. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa schiet op doel. Nicolazzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Havelock Hedgehogs 12:0

82e minuut.
Daar is Ngo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolazzi passt de bal zonder na te denken. Daar is Sadłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadłowski schiet op doel. Erostarbe Tubilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Stokłosa stond buitenspel. Erostarbe Tubilla neemt vlug de vrije trap. Szoboszlay kopt de bal weg. Klungelig pakt Sadłowski de bal. Sadłowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rákóczi met de inworp. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa passt de bal met de wreef. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Havelock Hedgehogs 13:0

89e minuut.
Rákóczi met de inworp. Szita geeft de bal voor. Erostarbe Tubilla probeert naar een medespeler te passen. Pawliszyn kopt de bal weg. Stokłosa is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 19%, Havelock Hedgehogs 81%.
kms - Havelock Hedgehogs 13:0