Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-17 19:35
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: Sokół Orzech Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Sokół Orzech Wronki Amica
Chondroityna Tactiek XXX
60% Balbezit 40%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 31.5
very good Schieten adequate
adequate Passen average
good Verdedigen weak


2e minuut.
Oravecz onderschept slim de pass. Oravecz passt de bal met de wreef. Kępka rent richting de bal. Kępka haalt uit met een fantastische trap. Manov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Wronki Amica 1:0

9e minuut.
Nosal passt de bal met de wreef. Nowrotek is nu in balbezit. Met opzet legt Grach zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Grach moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Grach schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

11e minuut.
Coerver is nu in balbezit. Trojanowski onderschept slim de pass. Trojanowski geeft de bal voor. Wyrzucki is nu in balbezit. Wyrzucki haalt uit met een fantastische trap. Manov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Oravecz is nu in balbezit. Oravecz speelt de bal door. Wyrzucki rent richting de bal. Wyrzucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Wronki Amica 2:0

25e minuut.
Coerver bereikt de bal nog maar net als eerste. Coerver speelt de bal door. Dziełakowski is nu in balbezit. Armand verovert de bal door een tackle van achteren. Armand schiet op doel. Rovegno bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Szklanka passt de bal zonder na te denken. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wyrzucki de bal. Wyrzucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Wronki Amica 3:0

41e minuut.
Oravecz rent richting de bal. Oravecz geeft een lange en hoge pass. Daar is Więckowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyrzucki rent richting de bal. Wyrzucki haalt uit met een fantastische trap. Manov bokst de bal weg. Gallois kopt de bal weg. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Coerver met een sublieme pass. Kępka is nu in balbezit. Kępka draait met de bal, schiet en ... Manov bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Orzech 42%, Wronki Amica 58%.
Sokół Orzech - Wronki Amica 3:0

51e minuut.
Oravecz passt de bal met de wreef. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki onderschept slim de pass. Kępka rent richting de bal. Kępka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki schiet op doel. Manov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Wronki Amica 4:0

56e minuut.
Wyrzucki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Śniadecki de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bautista. Bautista krijgt een gele kaart. Śniadecki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Śniadecki kan niet meer verder spelen.

58e minuut.
Trojanowski passt de bal zonder na te denken. Oravecz heeft problemen om de bal te vangen. Oravecz speelt de bal door. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka haalt uit met een fantastische trap. Manov bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Oravecz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oravecz speelt de bal door. Wyrzucki is nu in balbezit. Wyrzucki schiet op doel. Manov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Więckowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Więckowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Wronki Amica 5:0

79e minuut.
Gallois passt de bal zonder na te denken. Wyrzucki rent richting de bal. Wyrzucki passt de bal zonder na te denken. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kępka rent richting de bal. Kępka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Wronki Amica 6:0

80e minuut.
Nosal passt de bal met de wreef. Gallois rent richting de bal. Kępka verovert de bal door een tackle van achteren. Kępka haalt uit met een fantastische trap. Manov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Wronki Amica 7:0

86e minuut.
Coerver bereikt de bal nog maar net als eerste. Coerver geeft een hoge lob. Więckowski heeft problemen om de bal te vangen. Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki schiet op doel. Manov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Wronki Amica 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Orzech 41%, Wronki Amica 59%.
Sokół Orzech - Wronki Amica 8:0