Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alverca Futebol Clube 1. FC Ayssan
nouze Tactiek Ayssan ATT 352
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
27.3 gemiddelde waardering 36.7
average Schieten solid
poor Passen very good
average Verdedigen weak


15e minuut.
Čeřovský rent richting de bal. Čeřovský geeft een hoge lob. Prospal heeft problemen om de bal te vangen. Samlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Samlík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Qinglin met de inworp. Samlík controleert de bal met de borst. Štrbský met een sublieme pass. Pentlík rent richting de bal. Pentlík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Qinglin is nu in balbezit. Qinglin speelt de bal door. Samlík rent richting de bal. Samlík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lučan heeft problemen om de bal te vangen. Vahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahava geeft een hoge lob. Samlík is nu in balbezit. Samlík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alverca Futebol Clube 62%, 1. FC Ayssan 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alverca Futebol Clube - 1. FC Ayssan 0:0

51e minuut.
Sandberg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pentlík met de inworp. Vahava geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Devátý geeft de bal voor. Inworp. Qinglin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vahava rent richting de bal. Vahava haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aymo`qov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Samlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Prospal onderschept slim de pass. Vahava rent richting de bal. Samlík rent richting de bal. Samlík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - 1. FC Ayssan 0:1

78e minuut.
Qinglin met een sublieme pass. Samlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Samlík passt de bal zonder na te denken. Vahava is nu in balbezit. Vahava draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Vahava geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sandberg de bal. Juřena is nu in balbezit. Juřena draait met de bal, schiet en ... Aymo`qov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alverca Futebol Clube 55%, 1. FC Ayssan 45%.
Alverca Futebol Clube - 1. FC Ayssan 0:1